Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932

Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932

Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 24 524 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932 - popis produktu

Lis na citrusy Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932:Pokud jste si zamilovali čerstvě vymačkanou šťávu z citrusových plodů, pak byste mohli dát šanci ručnímu lisu na citrusy Hamilton Beach. Práce s ním je velice intuitivní, takže si s jeho obsluhou poradí i děti. Je pro něj charakteristická snadná údržba, protože se skládá jen z pár dílů. Na vymačkanou šťávu je přichystána nerez nádoba. Ušetřete si čas a po vymačkání veškeré odnímatelné části umyjte v myčce na nádobí. Zásadní přednosti lisu na citrusy Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932 Podpořte své zdraví vitamíny po celý rok s lisem na citrusy Hamilton Beach Jde o ruční lis na citrusy Nerez nádoba na šťávu Po rozložení jej v klidu umyjte v myčce na nádobí

Produkt Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932 patří do skupiny produktů Lisy na citrusy od značky Hamilton Beach, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932 - parametry produktu

Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932 - historie ceny a dostupnosti

Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932 - další zajímavé produkty

Hamilton Beach Odšťavňovač lis na ovoce HB 932 - jak nakoupit nejvýhodnější?