Halmar Taburetka BONNY

Halmar Taburetka BONNY

Halmar Taburetka BONNY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 500 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Halmar Taburetka BONNY - popis produktu

Taburetka BONNY je funkční a inovativní řešení, ve kterém jej díky dvoufunkčnímu vrchu lze podle potřeby použít jako pohodlné sedátko i jako konferenční stolek . Tato taburetka funguje skvěle v místnosti pro mládež nebo v obývacím pokoji během návštěv hostů i během každodenního používání. Uvnitř je také prostorná přihrádka, kde můžete na jedno místo uložit spoustu drobností, jako jsou kabely, nabíječky a různé pomůcky.

Model BONNY se vyznačuje stylovým prošíváním, které proplétá vnější část. Celý je vyroben z velmi odolné, na dotek příjemné látky v nadčasově šedé, která se snadno přizpůsobí různým aranžmá, iz odolné MDF desky a přírodní dýhy.

Materiál : tkanina

Barevné provedení: šedá

Rozměry: ( VxŠxHl) 37 x 57 x 54 cm

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Produkt Halmar Taburetka BONNY patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky HALMAR, barevná varianta je šedá, materiál je Látka v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Obývací stěny, je v nabídce značky HALMAR, v barvě šedá, materiál je Látka v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Halmar Taburetka BONNY - parametry produktu

MateriálLátka
Výška37 cm
BarvaŠedá
Úložný prostorAno
Šířka57 cm
Cenado 150 €
KategorieTaburetky
KategorieSedací soupravy, Křesla, Obývací stěny
ZnačkaHALMAR
Barvašedá
MateriálLátka
E-shopMujnabytek.cz

Halmar Taburetka BONNY - historie ceny a dostupnosti

Halmar Taburetka BONNY - další zajímavé produkty

Halmar Taburetka BONNY - jak nakoupit nejvýhodnější?