GymBeam Kreatin Crea7in 600 g

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 459 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g - popis produktu

Kreatin GymBeam Kreatin Crea7in 600 g: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu GymBeam Kreatin Crea7in600 g GymBeam Kreatin Crea7in je stvořený pro rekreační a profesionální sportovce. Obsahuje 7 osvědčených druhů kreatinu, a to mikronizovaný a pufrovaný kreatin monohydrát, kreatin fosfát, citrát a pyruvát, kreatin hydrochlorid, kreatin malát a doplněný je o aminokyselinu L-citrulin. Crea7in vás potěší výběrem ze 4 příchutí i velmi snadnou přípravou. Klíčové vlastnosti kreatinu GymBeam Kreatin Crea7in Vícesložkový kreatinObsahuje 7 druhů kreatinuVelmi snadná příprava Určený pro sportovceSe 4 různými příchutěmiBalení o hmotnosti 600 g Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Složení Dextróza, maltodextrin, kreatin fosfát, pufrovaný kreatin monohydrát, mikronizovaný kreatin monohydrát, kreatin citrát, kreatin pyruvát, kreatin hydrochlorid, příchutě, fruktóza, waxy maizetm (modifikovaný škrob), tri-kreatin malát, kyselina citrónová, sladidla (sukralóza), alfa- ketoglutarát vápenatý, sibiřský ženšen (Eleutherococcus senticosus) prášek z kořene, L-citrulin DL-malát (1:1), barvivo (E160, E132 - příchuti lemon lime a green apple, E150 - peach ice tea, E162 - watermelon). Výživové údaje Energetická hodnota: 970 Kj / 230 KcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 40 g- z toho cukry: 20 gBílkoviny: 0,6 gSůl: 0,01 g Příprava a dávkování Rozmíchejte 2 odměrky (10 g) v 250 ml studené vody a konzumujte 1-2 dávky mezi jídly. Ve dnech s fyzickou aktivitou lze konzumovat jednu dávku 30 minut před tréninkem či jeho v průběhu.

Produkt GymBeam Kreatin Crea7in 600 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní výživa, patří značce GymBeam, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g - parametry produktu

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g - historie ceny a dostupnosti

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g - další zajímavé produkty

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g - jak nakoupit nejvýhodnější?