Nejnižší cena za posledních 45 dní: 46 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Grešík Skořice ceylonská celá 15 g Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. Složení: Celá kůra skořicovníku ceylonského. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Velmi aromatické koření, které by nemělo chybět v žádné kuchyni. Ceylonská skořice má jemnější chuť.
Skořice ceylonská má na rozdíl od běžné čínské skořice daleko jemnější chuť. Skořici využijete do svařeného vína, do kompotů, asijské kuchyně.
Složení: celá kůra skořicovníku ceylonského. Bez glutamanu sodného.
Produkt Valdemar Grešík Grešík Skořice ceylonská celá 15g popisuje EAN kód 8595122341152.
Kategorie | Koření |
EAN | 8595122341152 |
Grešík Skořice ceylonská celá 15 g | | Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. | | Složení: Celá kůra skořicovníku ceylonského. | | Skladování: Skladujte v temném,
Skořice ceylonská má na rozdíl od běžné čínské skořice daleko jemnější chuť. Skořici využijete do svařeného vína, do kompotů, asijské kuchyně. | Složení: celá kůra skořicovníku ceylonského. Bez glutamanu sodného. |
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso
Provensálské koření se hodí k dochucení salátů, omáček a na drůbež. | Složení: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandule, fenykl, tymián, rozmarýn, anýz, koriandr. Bez glutamanu sodného
Skořici využijete na dochucení sladkých jídel, v asijské kuchyni, ale lze ji použít i na maso. | Složení: kůra skořicovníku čínského. Bez glutamanu sodného
Pažitka se hodí do polévek, k dochucení masa, na všechny druhy slaného pečiva, ale uplatnění najde prakticky ve všech slaných pokrmech. | Složení: pažitka pravá. Bez glutamanu sodného
Estragon je především vhodný do salátů, majonéz, marinád a na nakládání zeleniny. | Složení: estragon list. Bez glutamanu sodného
Petržel se skvělé hodí k dochucení polévek a brambor. | Složení: petržel zahradní. Bez glutamanu sodného
Libeček je bylina, která zvýrazní vaše polévky a omáčky. | Složení: libeček lékařský. Bez glutamanu sodného
Medvědí česnek se hodí k dochucení polévek, dušených jídel, vaječných omelet a taktéž na pečené brambory. | Složení: česnek medvědí. Bez glutamanu sodného
Nové koření slouží k dochucení omáček, polévek, k marinování masa a taktéž k nakládání hub a zeleniny. | Složení: plod pimentovníku. Bez glutamanu sodného
Grešík Perníkové koření 40 g | | Pro přípravu perníků a cukroví. | | Složení: Skořice, koriandr, hřebíček, badyán, zázvor, muškátový ořech, nové koření. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Směs koření na přípravu perníčků a dalšího
Římský kmín je velice výrazné koření hodící se do mexické, indické a arabské kuchyně. Chuť je velice výrazná a pronikavá. | Složení: nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá). Bez glutamanu sodného
Grešík Hřebíček celý 20 g | | Eugenia aromatica, do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. | | Složení: Hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného). | Eugenia aromatica, do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené
Plod jalovce je vhodný k dochucení zvěřiny, kuřete na divoko, nebo do různých marinád. | Složení: jalovec plod. Bez glutamanu sodného
Badyán celý, vhodný do čínské kuchyně, hovězí maso, dušené ryby a taktéž do perníku. | Složení: souplodí badyáníku. Bez glutamanu sodného
Koriandr uplatníte v thajské a jihoamerické kuchyni k dochucení omáček, ale taktéž do mletého masa. | Složení: koriandr plod celý. Bez glutamanu sodného
Majoránka skvělé dochutí mleté maso, karbanátky, bramboráky, guláš a různé druhy polévek. | Složení: majoránka nať drhnutá. Bez glutamanu sodného
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jídel. Můžete ho využít v pečivu, asijské kuchyni, ale také v kávě či čaji, známo především z arabských zemí. | Složení: celé plody pravého kardamomu. Bez glutamanu sodného.
Kmín je koření, které najde uplatnění na pečených masech, slaném pečivu a taktéž v polévkách. | Složení: kmín plod. Bez glutamanu sodného
Muškátový ořech se hodí do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky i ragú. | Složení: celý plod muškátovníku vonného. Bez glutamanu sodného
Grešík Bobkový list celý 10 g | | Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. | | Složení: List vavřínu 100 %. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Jeden z nepostradatelných druhů koření, který má v kuchyni
Kořenící směs Grešík Adžika vychází z originální kavkazské receptury, jedná se o velice mírně pálivou kořenící směs, kde ve složení naleznete: papriku, koriandr, kopr, sůl, česnek, bazalku, pískavici, mátu, bobkový list, majoránku, celer, petržel, saturejku, chilli