Granna Monster park - společenská hra

Granna Monster park - společenská hra

Granna Monster park - společenská hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Granna Monster park - společenská hra - popis produktu

Desková hra Granna Monster park: Pokud se nebojíte příšer a máte rádi zábavné parky, je desková hra Monster Park od Granna určena přesně pro vás. V této rodinné hře se stáváte ředitelem jednoho takového parku a máte za úkol pořídit do něj rozličné příšery. Zároveň ale také musíte vyhovět požadavkům turistů/návštěvníků vašeho parku. Kromě nakupování jednotlivých příšer se tedy snažíte váš park různě vylepšovat a dělat jej více atraktivní. To vše s ohledem na rozpočet, který máte k dispozici. Kdo to zvládne nejlépe, nasbírá nejvíce bodů a vyhrává. Během jednotlivých partií se hráči učí strategicky myslet, odhadovat rizika a operativně měnit své cíle. Originální rodinná hra Monster Park od Granna se určena pro 2 až 4 hráče ve věku od 7 let. Klíčové vlastnosti deskové hry Monster ParkOriginální rodinná hra pro statečné nadšence do zábavných parkůVe hře Monster Park se hráči stávají manažery parkuNakupují různé příšery a zároveň park vylepšují pro návštěvníkyVše s ohledem na přidělený rozpočetCílem hry je nasbírat nejvíce bodůHráči se učí strategickému myšlení, odhadování rizik a operativnímu rozhodováníDesková hra Moster Park od Granna je vhodná pro 2 - 4 hráče od 7 let Obsah balení:1 × hrací plocha4 × plocha parku90 × karta příšera15 × karta vylepšení16 × karta turista45 × bodový žeton1 × startovací příšera1 × návodDélka jedné hry:30 minPočet hráčů:2 - 4Doporučený věk:7 let

Rodinná hra pro nebojácné milovníky zábavních parků. Pořizujte si do svého parku různé příšery a zároveň se snažte vyhovět požadavkům návštěvníků. Kdo to dokáže nejlépe, získá nejvíce bodů a vyhraje!

Stávají se z vás manažeři nově vznikajících parků příšer. Snažíte se kupovat karty prapodivných tvorů obývajících různá prostředí a vylepšujete svůj park tak, abyste splnili co nejvíce požadavků náročných návštěvníků. To však vyžaduje rozumné hospodaření s rozpočtem. Zábavná, dynamická hra s jedinečným grafickým ztvárněním učí děti od 7 let strategicky myslet, odhadovat riziko, plánovat i operativně měnit cíle. Oceněno titulem "Správná hračka". 

Obsah balení:

  • hrací plocha
  • 4 plochy parku
  • 90 karet příšer
  • 15 karet vylepšení
  • 16 karet turistů
  • 45 žetonů bodů
  • startovací příšera
  • návod

Doba hraní: 30 minPočet hráčů: 2-4Věk: od 7 let

Obchodní hra s možností využít strategii, zkusit plánovat a pohotově měnit cíle.

Hráči mají za úkol pořizovat nové příšerky a předjímat přání návštěvníků. Kupují karty zajímavých tvorů, vylepšují s ním svůj park. Získají tak body, kdo bude dobrý manažer nově vzniklých parků, má šanci zvítězit. Důležité je, hlídat dobře rozpočet. Hra je jedinečného grafického ztvárnění.

Obsah balení:

  • hrací plocha, 4 plochy parku
  • 90 karet příšer, 15 karet vylepšení
  • 16 karet turistů, 45 žetonů bodů
  • startovací příšera
  • návod CZ a SK

Kupte dětem dynamickou hru a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 7 let Počet hráčů: 2 - 4 Doba hry: cca 30 min

Produkt Granna Monster park - společenská hra lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku Granna, Pygmalino, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky Granna, Pygmalino, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Albi.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Granna Monster park - společenská hra je označen EAN kódem 5900221023541.

Granna Monster park - společenská hra - parametry produktu

Granna Monster park - společenská hra - historie ceny a dostupnosti

Granna Monster park - společenská hra - další zajímavé produkty

Granna Monster park - společenská hra - jak nakoupit nejvýhodnější?