GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g #188351

GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g #188351

GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g #188351

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 309 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g - popis produktu

Mléčná kaše GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g: Tento příkrm je určen pro děti od ukončeného 4. měsíce věku. Kozí kaše Rýžová je výživná, obsahuje vápník, železo, jód, vitamíny, fosfor, esenciální mastné kyseliny v podobě slunečnicového a řepkového oleje nejvyšší jakosti, bílkoviny a draslík. Neochucená rýžová kaše GOLDIM nabízí všechny benefity kozího mléka, snadno se připravuje a skvěle chutná. Bez palmového oleje, syntetických barviv, ochucovadel a konzervantů. Neobsahuje lepek, přidaný cukr ani kravské mléko. V balení najdete 3 krabice po 225 g. Klíčové vlastnosti GOLDIM Kozí kaše Rýžová, 3 ksOchucená mléčná kaše z kozího mléka je určena dětem od ukončeného 4. měsíce věkuVýživný příkrm GOLDIM Kozí kaše Rýžová obsahuje přidané vitamíny a minerálySe všemi výhodami kozího mlékaObsahuje slunečnicový a řepkový olej nejvyšší jakostiBez syntetických barviv, aromat a konzervačních látekKozí kaše Rýžová neobsahuje kravské mléko ani přidaný cukrPříkrm GOLDIM je bezlepkovýKaše z kozího mléka skvěle chutná a snadno se připravujeV balení 3 kusySložení:instantní rýžová mouka (52 %); pokračovací mléčná kojenecká výživa (plnotučné kozí mléko, řepkový olej, slunečnicový olej, syrovátkové proteiny kozího mléka, prebiotikum - Orafti® Synergy1, mléčnan vápenatý, kyselina L-askorbová, nikotinamid,  DL-alfa tokoferylacetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, kyselina listová D-biotin, kyanokobalamin, mléčnan železnatý, retinylpalmitát); cholekalciferol, jodičnan sodný); dextrózaHmotnost:3× 225 g

Tento produkt naleznete ve skupině Dětská výživa, patří pod značku Goldim, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g #188351 patří do skupiny produktů Dětské kaše, patří značce Goldim, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské mléčné kaše, patří značce Goldim v nabídce e-shopu Alza.cz.

GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g - parametry produktu

GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g - historie ceny a dostupnosti

GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g - další zajímavé produkty

GOLDIM Kozí kaše rýžová 3× 225 g - jak nakoupit nejvýhodnější?