Giyo iGauge Tripod Alum FP #152672

Giyo iGauge Tripod Alum FP #152672

Giyo iGauge Tripod Alum FP #152672

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 929 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Giyo iGauge Tripod Alum FP - popis produktu

Hustilka Giyo iGauge Tripod Alum FP: V moderní době je možné úplně všechno - i tato chytrá hustilka. Giyo iGauge Tripod Alum FP je lehká hliníková hustilka pro domácí použití, která svůj název získala podle stabilní trojnožky ve spodní části. Disponuje dlouhou hadicí pro AV, DV i galuskové ventilky, samozřejmostí je i pojistka. Zvláštností této hustilky je možnost připojení skrze Bluetooth k mobilnímu telefonu, na němž můžete v aplikaci iGauge sledovat momentální tlak.  Klíčové vlastnosti hustilky iGauge Tripod Alum FPHustilka iGauge Tripod Alum FP se hodí do každé domácnostiMá pevné a lehké ocelové těloDíky trojnožce a pohodlnému madlu se bude snadno používatDisponuje možností připojení k telefonu skrze Bluetooth pro sledování tlaku

Produkt Giyo iGauge Tripod Alum FP #152672 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dílenské pumpy, je v nabídce značky Giyo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Giyo iGauge Tripod Alum FP - parametry produktu

KategoriePumpy, Dílenské pumpy
ZnačkaGiyo
E-shopAlza.cz

Giyo iGauge Tripod Alum FP - historie ceny a dostupnosti

Giyo iGauge Tripod Alum FP - další zajímavé produkty

Giyo iGauge Tripod Alum FP - jak nakoupit nejvýhodnější?