GIRO Berm

GIRO Berm

GIRO Berm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 634 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GIRO Berm - popis produktu

Cyklistické tretry GIRO Berm: GIRO Berm Dark Shadow/Black Pánské cyklistické tretry GIRO Berm Dark Shadow/Black nabízí skvělé pohodlí. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a v terénu. Perfektní pohodlí vám poskytnou také při chůzi. Tretry GIRO chrání vaše chodidlaSvršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna v kombinaci se síťovými panely, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Integrované vyztužení na špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terénGIRO Berm nabízí znamenitý komfort při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše chodidla zažijí skvělý pocit. Veškerá energie přenesena do pedálůPodrážka s agresivním vzorkem vyrobená z nylonu a gumy přenese veškerou energii do šlapání a je opatřena zámky SPD. Při jízdě oceníte také nízkou hmotnost treter, díky níž je na nohou téměř ani neucítíte. GIRO Berm jsou ideální na stezkyUpevnění bot na noze umožní dva pásky na suchý zip, které zajistí, že jejich obutí i vyzutí je otázkou jen několika vteřin. GIRO Berm Dark Shadow/Black vám poskytnou znamenitou energii, kterou ucítíte při každém záběru do pedálů a skutečně výjimečný komfort. Klíčové vlastnosti cyklistických treter GIRO Berm Dark Shadow/Black Pánské cyklistické tretryVhodné i pro jízdu po náročných stezkáchSvršek vyrobený ze syntetického mikrovlákna a panelů ze síťovinyPodrážka vyrobená z nylonu a gumy přenese veškerou energii do šlapání Pěnová vložka EVA pro komfort při jízděTretry GIRO s vyztuženou špičkouZavazování pomocí pásků na suchý zipBarevné provedení: šedo-černé

Produkt GIRO Berm lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické tretry, patří značce Giro, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

GIRO Berm - parametry produktu

KategorieDárky, Cyklistické tretry
ZnačkaGiro
E-shopAlza.cz

GIRO Berm - historie ceny a dostupnosti

GIRO Berm - další zajímavé produkty

GIRO Berm - jak nakoupit nejvýhodnější?