Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA!

Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA!

Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA!

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA! - popis produktu

Mimořádná AKCE od firmy Giants fishing, která už se nebude jen tak opakovat. Cestovní taška Deluxe Large Carryal + Pouzdro na rybářské doklady License Wallet  ZDARMA.  Mimořádná AKCE od firmy Giants fishing, která už se nebude jen tak opakovat. Cestovní taška Deluxe Large Carryal + Pouzdro na rybářské doklady License Wallet  ZDARMA!   Vetší cestovní taška pro rybáře, která je osazena spoustou vnějších kapes, včetně praktické vrchní. Tato taška je vyrobena z atraktivního vode odolného nylonového materiálu s označením 210D v kamuflážovém designu. Součástí tašky je nastavitelným a odnímatelný polstrovaný ramenní popruh. Velký hlavní úložný prostor Pět vnějších kapes na zip pro uložení různých věcí Vodě odolný nylonový materiál 210D Rozměry: 50x28x30cm (bez vnějších kapes) Hmotnost: 1,3kg   Praktické pouzdro na rybářské doklady v atraktivním kamuflážovém provedení. Ochrana Vaší povolenky a soupisu revírů Ve středové části pochva na propisovací tužku Vnitřní slídová PVC okna Vyroben z odolného a vodě odpudivého nylonu 210D Rozměry: 20,5x15x2,5cm Hmotnost: 110g

Produkt Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA! patří do skupiny produktů Cestovní tašky, je v nabídce značky Giants Fishing v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA! - parametry produktu

Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA! - historie ceny a dostupnosti

Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA! - další zajímavé produkty

Giant Fishing Taška Deluxe Large Carryall + Pouzdro License Wallet ZDARMA! - jak nakoupit nejvýhodnější?