Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal #168240

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal #168240

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal #168240

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal - popis produktu

Pálka na stolní tenis Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal: Poohlížíte se po ping-pongové pálce a nevíte, kterou vybrat? Máme zde v nabídce pálku na stolní tenis Giant Dragon SUPER Box. Tato tříhvězdičková pálka je připravena pro začínající hráče. Umožňuje amatérským hráčům seznámení se stolním tenisem a jeho technikou. Pálku na stolní tenis Giant Dragon SUPER Box využijí začátečníci hráči, kteří hrají několik hodin týdně. Pokud se jedná o rychlost odrazu míčku od povrchu pálky při dopadu, ten činí 120. Škála v rozmezí od 3 do 180 ukazuje, pro jaké hráče je pálka určena. Vysokorychlostní pálky vyhovují spíše agresivnímu stylu hraní v rychlém tempu. Důležitá je také tloušťka potahu, která dosahuje hodnoty 1,8 mm. Rozmezí se pohybuje od 1 do 2,6 mm, kdy silnější potahy mají lepší rychlost i rotaci, ale menší kontrolu nad míčkem. Klíčové vlastnosti pálky na stolní tenis Giant Dragon SUPER Box + obalPálka na stolní tenis Giant Dragon SUPER Box je určena pro začínající hráčeŘadí se mezi tříhvězdičkové pálkyRukojeť má kónický tvarPálka na stolní tenis Giant Dragon SUPER Box dosahuje rychlosti 120Rotace míčku odpovídá hodnotě 130Tloušťka potahu činí 1,8 mm Giant Dragon SUPER Box s kónickým tvarem rukojetiPálka na stolní tenis Giant Dragon SUPER Box je charakteristická pro svůj kónický tvar rukojeti. Odvíjí se od osobních pocitů hráče a také velikosti dlaně. Giant Dragon SUPER Box má u základny užší provedení a koncová část se rozšiřuje. Zkosený tvar poskytuje pohodlnější úchop při hraní bez rizika, že by vám pálka vyklouzla z ruky. Kónický tvar je univerzální a vyhovuje většině hráčům. Oblíbili si ji jak amatéři, tak profesionální sportovci.  Rotace míčku ovlivňuje styl hryKaždá ping-pongová pálka se vyznačuje svým designem a materiály, ze kterých byla vytvořena. Poskytuje tak taktické výhody hráčům. Pálka na stolní tenis Giant Dragon SUPER Box dosahuje rychlosti otáčení neboli spinu 129, přičemž škála hodnot se pohybuje v rozmezí od 3 do 129. Ukáže vám, do jaké míry je pálka schopna roztočit míček. Vysoká spinová rychlost je vhodná především pro uvolněnější obranný styl, ve kterém se využívá podříznutí a twisty. 

Produkt Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal #168240 patří do skupiny produktů Stolní tenis, vyrábí jej značka Giant Dragon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal - parametry produktu

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal - historie ceny a dostupnosti

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal - další zajímavé produkty

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal - jak nakoupit nejvýhodnější?