Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená

Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená

Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená - popis produktu

Trekové boty Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená: Garmont 9.81 Pulse Trekové boty Garmont 9.81 Pulse se stanou ideální volbou pro nadšence chůze po horských cestách a v celkově středně náročném terénu. Využijete je ovšem i pro každodenní nošení, při kterém vám poskytnou skvělé pohodlí. Garmont 9.81 Pulse se vám přizpůsobíSvršek bot Garmont 9.81 Pulse  je vyrobený ze syntetické tkaniny a recyklovaného PET materiálu. Díky technologii Add se boty skvěle přizpůsobí anatomii chodidla a dokonale vám tak padnou. Boty Garmont 9.81 vás při chůzi podpoříMezipodešev Plume Foam je vyrobená z pěny EVA a zajistí ideální tlumení. Torzní oporu pod klenbou chodidla poskytuje EVA pěna s vysokou hustotou. K pohodlí při chůzi napomáhá stélka tvořená z 20 % recyklovanými materiály. Garmont 9.81 Pulse nezklamou ani na nerovném povrchuBoty Garmont Garmont 9.81 Pulse jsou vybavené podrážkou GTF Magnet, která disponuje výstupky ve tvaru klínu a ostrou hranou paty. Nabízí perfektní podporu při výstupu i sestupu. Boty Garmont 9.81 Pulse zajistí oporu a stabilituGarmont 9.81 Pulse jsou ideální pro chůzi po smíšených cestách i technických stezkách. Poskytnou vám za každých podmínek skvělou oporu, pohodlí i stabilitu. Klíčové vlastnosti trekových bot Garmont 9.81 PulseTrekové boty vhodné do lehkého až středně náročného terénuSvršek vyrobený ze syntetické tkaniny a recyklovaného PET materiáluMezipodešev Plume Foam z pěny EVA zajistí ideální tlumeníK dokonalému komfortu napomáhá stélkaPodrážka GTF Magnet nabízí perfektní podporu při výstupu i sestupuGarmont 9.81 Pulse jsou ideální pro chůzi po smíšených cestách i technických stezkáchBarevné provedení: žluto-černé

Produkt Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená patří do skupiny produktů Pánské boty, vyrábí jej značka Garmont, v nabídce prodejce Alza.cz.

Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená - parametry produktu

KategorieZelenina, Pánské boty
ZnačkaGarmont
E-shopAlza.cz

Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená - historie ceny a dostupnosti

Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená - další zajímavé produkty

Garmont 9.81 Pulse Black/Daiquiri Green černá/zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?