Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY

Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY

Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 450 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY - popis produktu

Garážový stan ochrání Vaše auto před větrem a špatným počasím.Má stabilní pozinkovanou ocelovou konstrukci a 100% nepromokavou plachtu z PE, která také chrání před UV zářením.Odolné zipy zajišťují pohodlné zavírání a otevírání vstupů a ventilační otvory v obou stěnách štítu umožňují vyhnout se problémům s vlhkostí díky lepší cirkulaci vzduchu a udržují optimální vnitřní klima.Stan má dva vchody umístěné na obou stranách, které jsou opatřeny silnými zipy. Hlavní vchod se systémem ROLL UP - tento jednoduchý systém otevírání a zavírání zajišťuje komfort každodenního používání.Stan se upevňuje k zemi pomocí robustních kovových kolíků přes patky na nohou konstrukce. Patky lze přišroubovat i do pevného podkladu (beton, dlažba) pomocí šroubů (šrouby nejsou součástí balení).Střešní plachta se skládá z jedné části, což výrazně zvyšuje její těsnost a trvanlivost. Barva:šedáMateriál:pozinkovaná ocelová konstrukce100% polyethylen (PE) 260 g / m2Rozměry: šířka: 3,6 m délka: 9,8 mvýška: 2,45 m vstup (š x v): 290 x 195 cm Dodáváno v demontu.

Produkt Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY patří do skupiny produktů Zahradní altány, patří pod značku RS, barevné provedení je šedá, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní stany od značky RS, barevná verze je šedá, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY patří do skupiny produktů Garážové stany, patří pod značku RS, barevná verze je šedá, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVA KONSTRUKCEŠedá
BARVA ZASTŘEŠENÍŠedá
TVARObdélníkový
ODOLNOST PROTI DEŠTIAno
MATERIÁL ZASTŘEŠENÍ100% Polyethylen (PE)
VÝŠKA2,45 m
ŠÍŘKA3,6 m
DÉLKA9,8 m
VÝŠKA PO STŘECHU1,95 m
MATERIÁL KONSTRUKCEPozinkovaná ocel
Hmotnost96000.000g
KategorieStany, Zahradní altány, Zahradní stany, Garážové stany
ZnačkaRS
Barvašedá
E-shopInpostele.cz

Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY - historie ceny a dostupnosti

Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY - další zajímavé produkty

Garážový stan 3,6x9,8m šedá EKONOMY - jak nakoupit nejvýhodnější?