Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS #4876450

Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS #4876450

Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS #4876450

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 669 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS - popis produktu

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI ZAHRADU Gabionový vyvýšený záhon je praktické a estetické řešení pro vytváření květinových či rostlinných záhonů na vaší zahradě či terase. Je určen k tomu, aby byl naplněn kameny nebo štěrkem. S jeho pomocí můžete vytvořit odolné a stylové ohraničení pro vaše rostliny, které bude sloužit jako dekorativní prvek vaší zahrady nebo jako praktická a funkční součást.   ROBUSTNÍ KONSTRUKCE A VYSOKÁ ODOLNOST Je vyrobený z nerezavějící pozinkované oceli, která odolává povětrnostním vlivům. Díky tomu je záhon velmi stabilní a odolný a jeho životnost je mnohem delší než u tradičních dřevěných nebo plastových záhonů. Síťová mřížka je tvořená svislými a vodorovnými dráty, které jsou ve všech spojích svařené, což zajišťuje mimořádnou pevnost záhonu.   ŘEŠENÍ PRO KAŽDOU ZAHRADU Je ideálním řešením pro všechny milovníky zahrady, kteří chtějí aby ta jejich kvetla a hledají atraktivní řešení. Konstrukce zajišťuje dlouhou životnost, zatímco moderní a elegantní vzhled přináší do vaší zahrady nádech luxusu a stylu. Ať už je vaše zahrada velká nebo malá, tento záhon se stane jejím nepřehlédnutelným a okouzlujícím prvkem. TECHNICKÉ PARAMETRY Barva:stříbrnáMateriál:pozinkovaná ocelRozměry: 50 x 50 x 50 cm / 5,3 kgtloušťka stěny: 10 cmvelikost oka: 10 x 5 cm (D x Š)průměr drátu: 3,5 mmNosnost: 1 400 kg/m³ MONTÁŽ A DALŠÍ INFORMACE Co se týče montáže, je důležité, aby podklad, na němž bude gabion stát, byl rovný a pevný. Ideální je betonový základ nebo štěrk. Gabionové koše jsou navzájem spojeny spirálami a zpevněny táhly. Po umístění řady gabionových sítí je možné je naplnit zvoleným materiálem, čímž vytvoříte pevný a odolný záhon.Životnost gabionu je 60 až 120 let v závislosti na prostředí, v němž je postaven. Původně byly gabiony vytvořeny pro ochranu břehů vodních toků, takže vydrží nepřetržitou expozici vodě. 

Produkt Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS #4876450 patří do skupiny produktů Vyvýšené záhony, patří značce Vida, barevné provedení je stříbrná, z materiálu kov.

Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS - parametry produktu

BARVAStříbrná
STYLPraktický
STYLJednoduchý
HMOTNOST5,3 kg
TVARČtvercový
TVARObdélníkový
ŠÍŘKA50 cm
VÝŠKA50 cm
MATERIÁLKov
NOSNOST1 400 kg/m³
HLOUBKA50 cm
Hmotnost5300.000g
KategorieVyvýšené záhony
ZnačkaVida
Barvastříbrná
Materiálkov

Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS - historie ceny a dostupnosti

Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS - další zajímavé produkty

Gabionový vyvýšený záhon pozinkovaná ocel Dekorhome - POSLEDNÍ KUS - jak nakoupit nejvýhodnější?