Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details

Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details

Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 029 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details - popis produktu

Inovovaný teplý dětský fusak do kočárku, autosedačky i sáněk zaujme svým moderním designem. Fusak je odolný vůči větru, nečistotám i vodě dosažený povrchovou úpravou využívající technologii Bionic Finish Rudolf. Fusak upevníte pohodlněji díky otvorům pro pásy z kočárků na suchý zip. Elastický vršek fusaku lze obepnout kolem opěradla nebo použít jako kapuci. Lem kapuce je opatřen umělou kožešinou. Přední díl lze díky zipům po obou stranách zcela odepnout, ideální při přechodu z venku do vnitřních prostor. Na přední straně patent, kterým lze ohrnout okraj a upravit velikost např. pro sedící dítě.  Barva: modrá Rozměr/velikost: 53 x 95 cm (110 cm při úplném natažení) Povrchová úprava Bionic Rudolf - inovativní způsob impregnace zajišťuje odolnost textilních materiálů vůči vodě a nečistotám, že imituje přirozenou strukturu krystalů. Značka: Elodie Details /Švédsko/ Upozornění: Elodie používá ekologické barvy šetrné k životnímu prostředí, které mají přirozenou tendenci na slunci blednout. Pokud chcete uchovat sytou barvu, nesušte na přímém slunci a zabraňte dlouhodobému vystavení přímému slunečnímu záření.  Náš Tip: Fusak můžete sladit s dalšími výrobky ve stejném designu.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské kočárky, vyrábí jej značka Elodie Details, v barevné verzi světle modrá, naleznete jej v e-shopu Kings.cz.

Produkt Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details lze nalézt mezi produkty ve skupině Fusaky do autosedaček, patří pod značku Elodie Details, barevné provedení je světle modrá, naleznete jej v e-shopu Kings.cz.

Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details - parametry produktu

barvaModrá
pohlavíHolky
pohlavíKluci
pohlavíUnisex
barvasvětle modrá
KategorieSvětla, Kočárky, Autosedačky, Dětské kočárky, Fusaky, Fusaky do autosedaček
ZnačkaElodie Details
Barvasvětle modrá
E-shopKings.cz

Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details - historie ceny a dostupnosti

Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details - další zajímavé produkty

Fusak do kočárku Free Bird Elodie Details - jak nakoupit nejvýhodnější?