Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch

Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch

Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 22 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch - popis produktu

Skvělá nástraha na candáty v podobě gumové rybky s perfektním chodem a ideálně vyladěným tvarem těla. Skvělá nástraha na candáty v podobě gumové rybky s perfektním chodem a ideálně vyladěným tvarem těla. Žádná jiná gumová nástraha nedokázala během testování ulovit tolik ryb za tak krátkou dobu. Nástrahy Zander Pro Shad jsou vyrobeny z hustějšího materiálu, což jim dává vyšší frekvenci pohybu ocásku a tím i agresivnější chod. Ocásek má navíc upravený tvar tak, aby se nemohl 'přehodit' přes tělo nástrahy během náhozu nebo vedení v rychlém proudu. Vynikající výsledky s nimi byly dosahovány ve všech typech vod. Nejčastěji lovené ryby byly jednoznačně candáti a velcí okouni.

Produkt Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku FOX Rage, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch - parametry produktu

Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch - historie ceny a dostupnosti

Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch - další zajímavé produkty

Fox Rage Gumová nástraha Zander Pro Shads Bulk Natural Perch - jak nakoupit nejvýhodnější?