Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch

Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch

Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 26 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch - popis produktu

Štíhlý profil měkké gumové nástrahy, která svým malým tělem vytvoří velký rozruch při dopadu. Perfektní pro řadu rybářských stylů, situací a druhů lovených ryb. Štíhlý profil měkké gumové nástrahy, která svým malým tělem vytvoří velký rozruch při dopadu. Perfektní pro řadu rybářských stylů, situací a druhů lovených ryb. Slick Shad vytváří jemnou akci i při nízké rychlosti. Břicho a zadní štěrbiny umožňují Texaský způsob osazení háčkem, nebo může být tato nástraha umístěna na jigovou hlavu. K dispozici ve třech velikostech a sedmi barvách, Slick Shad brilatně doplní mnoho rybářských boxů s nástrahami. Tělo kulatého průřezu, ideální pro standardní a vertikální rybaření Super měkké tělo v kombinaci s malým lopatkovým ocasem pro jemnou akci Plave i při nízké rychlosti Břicho a zadní štěrbiny pro Texaský způsob osazení háčkem 3D oči Přírodní /průsvitné barvy pro speciální podmínky, stejně jako neprůhledné barvy Tři velikosti 13,11 a 9 cm Sedm barevných možností

Produkt Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch lze nalézt mezi produkty ve skupině Nástrahy na ryby, patří pod značku FOX Rage, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch - parametry produktu

Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch - historie ceny a dostupnosti

Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch - další zajímavé produkty

Fox Rage Gumová nástraha Slick Shad Bulk Young Perch - jak nakoupit nejvýhodnější?