Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi

Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi

Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 68 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi - popis produktu

Nová nástraha v rodině Slick Shad, skvělý protějšek ke skvělým nástrahám Slick Finesse. Štíhlý ocásek nástrahy opatřený malým kopýtkem pro vibrující chod i při malých rychlostech a minimálních pohybech prutem. Nová nástraha v rodině Slick Shad, skvělý protějšek ke skvělým nástrahám Slick Finesse. Štíhlý ocásek nástrahy opatřený malým kopýtkem pro vibrující chod i při malých rychlostech a minimálních pohybech prutem. Vyrobené ze super měkkého materiálu zlepšený chod, větší dráždivost a ohnutí nástrahy při záběru 3 velikosti k dostání: 15cm, 18cm a 21cm 6 barev k dostání: UV Green Pumpkin, UV Wakasagi, UV Tinsel, UV Chartreuse Ayu, UV Natural Perch a UV Lemon Tiger

Produkt Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku FOX Rage, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi - parametry produktu

Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi - historie ceny a dostupnosti

Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi - další zajímavé produkty

Fox Rage Gumová nástraha Slick Fast Super Soft UV Wakasagi - jak nakoupit nejvýhodnější?