FOX Impact Spod

FOX Impact Spod

FOX Impact Spod

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 425 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FOX Impact Spod - popis produktu

Vnadící raketa FOX Impact Spod: Speciální zakrmovací raketa Impact Spod od světoznámé značky FOX je tím nejlepším řešením pro všechny milovníky rybaření! Rozsáhlý tříletý výzkum dal vzniknout nejnovější technologii vnadícího nástroje. V rámci licence Spomb Fishing Limited se tato raketa pyšní řadou unikátních funkcí a prvků. Jedinečný lžícovitý tvar umožní rychlé plnění jednou rukou a také zajistí stabilnější let díky správnému rozložení hmotnosti v raketě. Navíc je tato zakrmovací raketa vyrobena z kvalitního nerezového materiálu. Její aerodynamický tvar pak zajistí optimální dolet a v případě utržení bude raketa plavat směrem ke břehu. Klíčové vlastnosti zakrmovací rakety FOX Impact SpodRozptyl návnady do mnohem větší oblastiEfektivní kompletní naplnění díky nesymetrickému rozdělení dvou částíAerodynamicky stabilní pro optimální doletFOX Impact Spod má pružinový mechanismusPlovoucí zakrmovací raketa – v případě utržení bude plavat ke břehuRobustní konstrukce zabraňující poškozeníVysoce kvalitní nerezové komponenty

Produkt FOX Impact Spod patří do skupiny produktů Zakrmovací rakety, vyrábí jej značka FOX, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

FOX Impact Spod - parametry produktu

KategorieRakety, Zakrmovací rakety
ZnačkaFOX
E-shopAlza.cz

FOX Impact Spod - historie ceny a dostupnosti

FOX Impact Spod - další zajímavé produkty

FOX Impact Spod - jak nakoupit nejvýhodnější?