FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá

FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá

FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 469 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá - popis produktu

F-95X II je vlajkovým modelem nové kolekce bot pro horská kola. Je navržena jako odolná trailová bota Elite a zároveň je to nejlépe padnoucí a nejpohodlnější výkonnostní MTB bota FLR. Model F-95X II je vybaven karbonovou podrážkou M550, která nabízí maximální přenos výkonu díky vyměnitelným běhounům a odnímatelným hrotům; ergonomickou, anatomicky tvarovanou stélkou, která zajišťuje optimální průtok krve, zlepšuje zarovnání a omezuje vznik horkých míst; jednodílným svrškem z mikrovlákna vyztuženým nylonovými síťovými vložkami pro lepší ventilaci a odolnost; novým voličem A-A17, který umožňuje nastavit přesný střih pomocí jediného kolečka. Dva nezávislé ovladače optimalizují zapínání v každé zóně; jeden zajišťuje kotník a patu, druhý klenbu a přední část chodidla. Model F-95X II se vyznačuje velmi přesným uchycením, které nabízí stabilitu, spolehlivost a odolnost pro vynikající, konzistentní výkon, jízdu za jízdou.

Produkt FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické tretry, patří značce FLR, z materiálu Mikrovlákno, nylon, naleznete ho u prodejce Holokolo.cz.

FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá - parametry produktu

BENEFITsofistikovaný design, větrací otvory na špičce, kompatibilita podrážky SPD, univerzální podrážka, karbonová podrážka
VLASTNOSTIprodyšné, anatomické
ZAPÍNÁNÍupínací kolečko
VYUŽITÍMTB
ROČNÍ OBDOBÍceloroční
PROVEDENÍprodyšný jazyk, integrovaný jazyk se svrškem, vzdušná výstelka, vyměnitelná vložka
DESIGNjednobarevný
MATERIÁLMikrovlákno, nylon
POHLAVÍpánské
KategorieCyklistické tretry
ZnačkaFLR
MateriálMikrovlákno, nylon
E-shopHolokolo.cz

FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá - historie ceny a dostupnosti

FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá - další zajímavé produkty

FLR Cyklistické tretry - F95X MTB - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?