FLR Cyklistické tretry - F55 MTB - černá/růžová

FLR Cyklistické tretry - F55 MTB - černá/růžová

FLR Cyklistické tretry - F55 MTB - černá/růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 789 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FLR Cyklistické tretry - F55 MTB - černá/růžová - popis produktu

Bota je vyrobena z měkkého syntetického svršku se šesti ventilačními panely ze síťoviny, které udržují nohy v chladu a větrání, a je vybavena třemi diskrétními pásky na suchý zip, které zajišťují přesné a bezpečné uchycení a zároveň jsou snadno nastavitelné během jízdy. Ergonomický perforovaný jazyk odvádí vlhkost od nohy a díky měkkému pěnovému polstrování poskytuje pocit jako v ponožce. Model F-55 III je vybaven novým vzorkem M250, vyrobeným z polyamidu vyztuženého skelnými vlákny pro vynikající přenos energie, a má podrážku s výstupky o více hustotách, které zvyšují přilnavost v terénu, aniž by byla ohrožena odolnost, a také odnímatelné hroty pro lepší trakci v zimních/cyklokrosových podmínkách. Výjimečná podpora klenby po celé délce zajišťuje, že se podrážka časem neusadí, a dobře polstrovaný jazyk pomáhá rovnoměrně rozložit tlak na chodidlo a pohlcovat vibrace na trati.     Tato obuv byla navržena pro použití na golfových hřištích.

Tento produkt se nachází v kategorii Cyklistické tretry, patří značce FLR, z materiálu EVA, polyamid, naleznete ho u prodejce Holokolo.cz.

FLR Cyklistické tretry - F55 MTB - černá/růžová - parametry produktu

BENEFITvětrací otvory na špičce, kompatibilita podrážky SPD, podrážka ze skleněných vláken, vyměnitelné hroty na podrážce
VLASTNOSTIprodyšné, odolné, ergonomické
ZAPÍNÁNÍsuchý zip
VYUŽITÍMTB
ROČNÍ OBDOBÍceloroční
PROVEDENÍpolstrovaný jazyk, vyměnitelná vložka
DESIGNvícebarevný
MATERIÁLPolyamid, EVA
POHLAVÍdámské
KategorieCyklistické tretry
ZnačkaFLR
MateriálEVA, polyamid
E-shopHolokolo.cz

FLR Cyklistické tretry - F55 MTB - černá/růžová - historie ceny a dostupnosti

FLR Cyklistické tretry - F55 MTB - černá/růžová - další zajímavé produkty

FLR Cyklistické tretry - F55 MTB - černá/růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?