Fitness tílko Milenka I red

Fitness tílko Milenka I red

Fitness tílko Milenka I red

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 610 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fitness tílko Milenka I red - popis produktu

Sportovní tričko Winner Milenka. Triko na širších ramínkách v černé nebo ranžové barvě. Model zdobí půvabné přešití. Vhodná kombinace s kalhotami Katia. Jako komplet vhodný pro fitness a sport aktivity. Triko je vyrobeno z příjemného mikrovlákna. Materiál: Meryl Actisystem. Kolekce Fitness & Sport 2014.Meryl ® Actisystem ™ je nejnovější inovací v oblasti textilních vláken, jejichž cílem je uspokojit požadavky na sportovní a fitness aktivity. Vlákno Meryl kombinuje různé komplexní a univerzální vysoce výkonná řešení v jednom vlákně. Meryl Actisystem Vám umožní dýchat a chrání před UV zářením. Meryl je z mikrovlákna, takže je velmi lehký a odolný, určený pro rychlé schnutí a vynikající komfort při jakékoliv sportovní aktivitě. Meryl lze prát v pračce, vysychá třikrát rychleji než bavlna, a vyžaduje malé nebo žádné žehlení.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámská trička, je v nabídce značky WINNER, velikost odpovídá označení L v nabídce e-shopu Amiatex.cz.

Produkt Fitness tílko Milenka I red lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámská tílka od značky WINNER, velikost odpovídá označení L, naleznete ho u prodejce Amiatex.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámská sportovní trička, patří pod značku WINNER, velikost odpovídá označení L, naleznete ho u prodejce Amiatex.cz.

Fitness tílko Milenka I red - parametry produktu

Fitness tílko Milenka I red - historie ceny a dostupnosti

Fitness tílko Milenka I red - další zajímavé produkty

Fitness tílko Milenka I red - jak nakoupit nejvýhodnější?