Fenwit Sada dřevěných přepravek

Fenwit Sada dřevěných přepravek

Fenwit Sada dřevěných přepravek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 460 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fenwit Sada dřevěných přepravek - popis produktu

Sada dřevěných přepravek Jak zpestřit svatební výzdobu? No přece s dřevěnými přepravkami! Můžete je zkombinovat s dalšími prvky, díky nimž bude mít Vaše svatba krásný dřevěný charakter. Kromě svatební výzdoby je umíte prakticky využít. Přepravka z borového dřeva se díky svému všestrannému využití hodí do domu, bytu ale i na zahradu. Můžete si jej naplnit také krásnými květinami nebo bylinkami a vyzdobit si s ním svou zahradu, balkon nebo terasu. Dokonce bedničku umíte využít jako základ dárkového balení, které jistě každý ocení. Dřevěné přepravky jsou ponechány v přírodním provedení a skvěle poslouží k dalšímu tvoření.

  • počet: 3 ks
  • materiál: borové dřevo
  • rozměry (délka, šířka, výška): Malá: 20,5 cm x 12,5 cm x 11,8 cm Střední: 26,0 cm x 16,0 cm x 11,8 cm Velká: 30,0 cm x 20,0 cm x 12 cm

 

Produkt Fenwit Sada dřevěných přepravek patří do skupiny produktů Svatební dekorace, vyrábí jej značka Fenwit, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Heliumking.cz.

Fenwit Sada dřevěných přepravek - parametry produktu

TOPPárty dekorace
MateriálDrevo
KategorieDekorace, Svatební dekorace
ZnačkaFenwit
MateriálDrevo
E-shopHeliumking.cz

Fenwit Sada dřevěných přepravek - historie ceny a dostupnosti

Fenwit Sada dřevěných přepravek - další zajímavé produkty

Fenwit Sada dřevěných přepravek - jak nakoupit nejvýhodnější?