FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm

FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm

FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 850 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm - popis produktu

Dětská matrace LEON ALOE

Základem matrace LEON ALOE je polyuretanová pěna T25 se zvýšenou odolností a dobrou prodyšností. Poskytuje také skvělou tepelnou izolaci. Nedeformuje se, díky čemuž je matrace velmi pohodlná a zaručuje komfort spánku, profilovaná HR pěna se navíc vyznačuje pozoruhodnou životností a odolností proti deformaci. Profilovaný povrch rozděluje matraci na 7 zón , čímž zajišťuje dokonalé přizpůsobení matrace tvaru těla. Další výhodou pěny je její porézní struktura, která zajišťuje dokonalou cirkulaci vzduchu, což zabraňuje rozvoji hub a plísní. Tvrdost matrace je H3 což znamená středně tvrdá matrace .

Polyuretanová pěna vysoce pevná pěna s dobrou prodyšností poskytuje vynikající tepelnou izolaci. Nedeformuje se, díky čemuž je matrace velmi pohodlná a zaručuje komfort spánku. Kvalitní pěna poskytuje velmi dobrou oporu páteři. Prošívaný potah z Aloe Vera má antialergické a antibakteriální vlastnosti. Je vyroben ze specializovaného vlákna. Navíc je nasáknuta výtažkem z listů aloe, které podporují prokrvení a jsou šetrné k pokožce. Kromě toho chrání před nadměrným růstem roztočů. A díky svým tepelným vlastnostem dokonale propouští vzduch. Je ideální pro sluneční interiéry, protože má vlastnosti, které absorbují UV záření. poskytuje dobré větrání, lze prát na 30°C

Materiál: potah, vysokoelastická pěna, polyuretanová pěna Rozměry:
  • ŠxD: viz varianty
  • výška matrace: 10 cm

Barevné provedení: bílá

Upozornění: Barevné provedení na obrázku se nemusí shodovat s barevným provedením výrobku. Negativní a pozitivní toleranci +/- 2% na šířku a délku matrace a +/- 1 cm na její výšku.

Produkt FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské matrace, je v nabídce značky FDM v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Matrace - polyuretanová pěna od značky FDM, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm - parametry produktu

Provedení90 x 160 cm
Výška10 cm
Druh pěnyHR pěna
Rozměr70 x 140 cm
Rozměr70 x 160 cm
Rozměr80 x 160 cm
Rozměr60 x 120 cm
MístnostDětský pokoj
TvrdostH3
KategorieMatrace, Dětské matrace, Matrace - polyuretanová pěna
ZnačkaFDM
E-shopMujnabytek.cz

FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm - historie ceny a dostupnosti

FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm - další zajímavé produkty

FDM Pěnová matrace LEON ALOE Provedení: 90 x 160 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?