F.E.A.R. 3 [Steam]

F.E.A.R. 3 [Steam]

F.E.A.R. 3 [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

F.E.A.R. 3 [Steam] - popis produktu

O hře F.E.A.R. 3 přináší všechny charakteristické znaky, které definují značku F.E.A.R.: děsivý paranormální zážitek, frenetický boj a dramatický příběh.Alma je v očekávání a nová úroveň teroru roste, když vy a váš bratr kanibal bojujete přes pekelnou noční můru. Bojujte spolu nebo zemřete sami na smrtelné misi konfrontovat svou zvrácenou matku. Hráči mohou převzít roli Point Mana, geneticky vylepšeného vojáka s nadlidskými reflexy a schopností manipulovat s časem nebo nemrtvého ducha jeho bratra Paxtona Fettela, paranormální bytosti, která má neuvěřitelné psychické schopnosti. Klíčové vlastnosti F.E.A.R. 3 rozvíjí značku a představuje Divergent Co-op: hlubokou, sociální hratelnost, která dává hráčům zřetelně odlišné schopnosti, které ovlivňují jejich vlastní hru, jakož i zkušenosti hráčů, se kterými hrají, nebo proti nim. Aktivní 360-stupňové krytí, evoluční pomalé režimy, bodovací systémy a nejlepší hráči ve své třídě v boji proti armádě vojáků a paranormálních nepřátel. Herní svět je poskvrněn Almaverse, alternativní dimenzí, ve které existuje Almina psychická podstata. Nová zlověstná a fantastická nepřátelská stvoření zrozená v Almině zdeformované mysli se přenesou do reality a zintenzivní paniku. Patentovaná technologie vytváří náhodné události pro zvýšení pocitu izolace a nepředvídatelnosti při hraní samostatně nebo s přítelem a nabízí vždy nové zážitky. Legendární filmový režisér John Carpenter a spisovatel Steve Niles poskytují své odborné znalosti a rady, aby posunuly intenzitu F.E.A.R. 3 na další úroveň. Niles se podílel na psaní překrouceného příběhu, který odhaluje motivaci a rodinnou dynamiku hlavních postav, a Carpenter pomohl vytvořit filmové zpracování pro maximální příběh a faktor strachu. Název vydavatele: Warner Bros. Interactive Entertainment Název vývojáře Day 1 Studios Datum vydání: 21.06.2011 Pegi: 18 Žánr: Akční Minimální požadavky: Operační systém: Win XP Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz / AMD Athlon X2 4800+ Paměť: 2 GB RAM Grafická karta: NVIDIA 8800 GT 512 MB / ATI 3850HD 512 MB Pevný disk: 4,4 GB volného místa DirectX: Verze 9.0 c Jedná se o digitální verzi hry F.E.A.R. 3, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.F.E.A.R. 3 software © 2011 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Day 1 Studios, LLC. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved. F.E.A.R. 3 and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc. WB GAMES LOGO, WB SHIELD: (tm) & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s11)

Tento produkt se nachází v kategorii GPS navigace, patří pod značku Warner Bros. Games v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

F.E.A.R. 3 [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaWarner Bros. Games
E-shopPlayGoSmart.cz

F.E.A.R. 3 [Steam] - historie ceny a dostupnosti

F.E.A.R. 3 [Steam] - další zajímavé produkty

F.E.A.R. 3 [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?