F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam]

F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam]

F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam] - popis produktu

Rychlejší a divočejší pokračování atmosférické hry F.E.A.R., které navazuje na události původní hry, přičemž tentokrát se chopíte role jednoho z členů komanda Delta. Ve hře narazíte na celou řadu nepřátelských vojáků, stejně jako na nadpřirozená stvoření i mutanty, střety s nimi však budou znatelně nebezpečnější. A ano, Alma se vrací také. Hlavní náplní jsou opět přestřelky především v interiérech, u kterých můžete použít opět oblíbené zpomalení času včetně nových zbraní. A i tentokrát se můžete těšit na zábavný multiplayer v nejrůznějších herních módech.   2,5krát rozsáhlejší než první díl. Oproti F.E.A.R. vylepšená nepřátelská AI a zlepšená její orientace. Možnost převracet stoly nebo skříně a schovávat se za ně. Z lokalit nové ulice zdecimovaného města, nemocnice pod útokem a nóbl interiéry mrakodrapu. Ke zbraním přibyla mimo jiné také laserová puška rozřezávající nepřátele na kusy. Podpora DirectX10, všechny důležité efekty však i na DX9, včetně měkkého stínování. Nový systém krvácení protivníků.   Jedná se o digitální verzi hry F.E.A.R. 2: Project Origin, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Produkt F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam] lze nalézt mezi produkty ve skupině GPS navigace, patří pod značku Warner Bros. Games v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaWarner Bros. Games
E-shopPlayGoSmart.cz

F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam] - historie ceny a dostupnosti

F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam] - další zajímavé produkty

F.E.A.R. 2: Project Origin [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?