Extrifit Actinox 620 g

Extrifit Actinox 620 g

Extrifit Actinox 620 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Extrifit Actinox 620 g - popis produktu

Anabolizér Extrifit Actinox 620 g: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Extrifit Actinox 620 g Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Předtréninkový suplement je určen pro všechny sportovce. Obsahuje nitro peptidy a hydrolyzovaný syrovátkový izolát, glutamin, aminokyseliny BCAA, citrulin, beta alanin, arginin i Actinox palatinózu (isomaltulózu). Naopak v něm nenajdete žádný kofein ani stimulanty. Actinox je ve formě prášku a tak jej stačí smíchat pouze s vodou. Pro maximální účinek je vhodná konzumace ráno, před tréninkem i večer, ale užívání lze upravit i pouze na ráno a odpoledne ve dnech volna nebo na 1 dávku denně. Nápoj skvěle chutná a je dostupný v různých příchutích. Balení o hmotnosti 620 g pojme 31 dávek. Klíčové vlastnosti anabolizéru Extrifit Actinox Předtréninkový suplement určen pro všechny sportovceVčetně glutaminu, aminokyselin BCAA, citrulinu, beta alaninu, argininu i Actinox palatinózyActinox je ve formě prášku a stačí jej smíchat pouze s vodou Ve variantách s různou příchutí Obsahuje nitro peptidy a hydrolyzovaný syrovátkový izolátBez kofeinu i stimulantůPro maximální účinek je vhodná konzumace ráno, před tréninkem i večerBalení postačí na 31 dávek Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje - příchuť pomeranč Energetická hodnota: 254 kJ / 61 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 2,3 g- z toho cukry: 1,8 gBílkoviny: 0,2 gSůl: 0 gna 1 dávku Složení L-glutamin, L-leucin, beta alanin, L-citrulin DL-malát, L-arginin alfaketoglutarát, palatinóza (isomaltulóza), L-valin, L-isoleucin, L-arginin báze, nitro peptidy patentově chráněné ActiNOSpřídatné látky: kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, oxid křemičitý (protispékavá látka), extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu). Výživové údaje - příchuť citron Energetická hodnota: 254 kJ / 60 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 2,2 g- z toho cukry: 2 gBílkoviny: 0,2 gSůl: 0 gna 1 dávku Složení L-glutamin, L-leucin, beta alanin, L-citrulin DL-malát, L-arginin alfaketoglutarát, palatinóza (isomaltulóza), L-valin, L-isoleucin, L-arginin báze, nitro peptidy patentově chráněné ActiNOS,přídatné látky: kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, oxid křemičitý (protispékavá látka), beta karoten (přírodní barvivo), sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu). Výživové údaje - příchuť višeň Energetická hodnota: 254 kJ / 61 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 2,3 g- z toho cukry: 1,8 gBílkoviny: 0,2 gSůl: 0 gna 1 dávku Složení L-glutamin, L-leucin,...

Produkt Extrifit Actinox 620 g patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce Extrifit, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Extrifit Actinox 620 g - parametry produktu

Extrifit Actinox 620 g - historie ceny a dostupnosti

Extrifit Actinox 620 g - další zajímavé produkty

Extrifit Actinox 620 g - jak nakoupit nejvýhodnější?