EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU

EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU

EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU - popis produktu

Motorová pila EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU:Potřebujete nařezat palivové dříví nebo zatočit se zarostlou zahradou? Pak vás zajisté osloví aku motorová pila EXTOL INDUSTRIAL. Aku motorová pila se pohodlně přenáší, navíc je nenáročná na údržbu. Lišta má délku 30,5 cm, takže si tento typ budete pochvalovat jak při pracích na zahradě, tak v dílně. Mazání řetězu je automatické, díky čemuž na něj vůbec nemusíte myslet. Aku motorová pila vyžaduje akumulátor, který je zapotřebí pořídit zvlášť. Hmotnost činí 5,9 kg. Hlavní přednosti motorové pily EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU Motorová pila EXTOL INDUSTRIAL vám bude dělat společnost v dílně i při rozličných zahradních pracích Aku motorová pila je mimo jiné oblíbená pro svou snadnou údržbu Délka lišty je 30,5 cm S šikovným systémem na automatické promazávání řetězu Motorová pila EXTOL INDUSTRIAL má hmotnost 5,9 kg Šířka drážky vodicí lišty: 1,3mm Obsah balení: Lišta a Řetěz

Produkt EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU patří do skupiny produktů Motorové pily, patří značce EXTOL INDUSTRIAL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU - parametry produktu

EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU - historie ceny a dostupnosti

EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU - další zajímavé produkty

EXTOL INDUSTRIAL Motorová pila AKU - jak nakoupit nejvýhodnější?