EWE E-Unit

EWE E-Unit

EWE E-Unit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 23 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

EWE E-Unit - popis produktu

Nabíjecí stanice pro elektromobily EWE E-Unit: Máte doma elektromobil a sháníte k němu kvalitní nabíjecí stanici? Můžeme vám doporučit spolehlivý zdroj nabíjení EWE E-Unit. Využijete ji pro nabíjení elektromobilu jak v domácím prostředí tak ve firmách. Nabíjecí stanice EWE E-Unit nabízí vysoký výkon až 22 kW, jednoduchou montáž a případné dokoupení doplňkových stojanů. Nabíjecí stanici EWE E-Unit snadno připevníte na vnitřní či venkovní zeď. Díky stupni krytí IP54 nemusíte mít obavy z venkovního umístění. Je odolná vůči vodě, nečistotám i prachu. Klíčové vlastnosti nabíjecí stanice EWE E-Unit - zásuvková variantaPro váš elektromobil máme připravený spolehlivý zdroj nabíjení EWE E-UnitJe vhodný pro domácnosti i do firemDosahuje výkonu až 22 kWOceníte jednoduchou montážK dispozici jsou doplňkové stojany k dokoupeníNabíjecí stanici EWE E-Unit připevníte na vnitřní i venkovní zeďJe vybavena stupněm krytí IP54TOP kvalitu zajišťují evropské komponenty EWE E-Unit v zásuvkové variantěNabíjecí stanice EWE E-Unit se vyrábí v několika variantách. Tak si vybere každý. Tento typ zásuvkové varianty disponuje zdířkou pro váš kabel Typ2, který máte umístěný ve vozidle. U nabíjecí stanice EWE E-Unit se můžete spolehnout na kvalitu, odolnost i vodivost, která je stejná u všech typů zdrojů napájení. Na výrobu EWE E-Unit byly použity nejlepší součástky, vodiče, materiály a komponenty, dodávané pouze evropskými firmami. Tím si EWE E-Unit získala TOP kvalitu. I po 10 letech bude nabíjecí stanice vypadat a fungovat jako nová.

Produkt EWE E-Unit patří do skupiny produktů Nabíjecí stanice, vyrábí jej značka EWE, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nabíjecí stanice pro elektromobily, je v nabídce značky EWE v nabídce e-shopu Alza.cz.

EWE E-Unit - parametry produktu

EWE E-Unit - historie ceny a dostupnosti

EWE E-Unit - další zajímavé produkty

EWE E-Unit - jak nakoupit nejvýhodnější?