Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries #6046925

Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries #6046925

Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries #6046925

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries - popis produktu

Spací pytel pro miminko Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries:Poohlížíte se po ideální spací přikrývce pro miminko? Vsaďte místo ní na dětský spací pytel Ergopouch. Spací pytel pro miminka přináší řadu pozitiv. Zajistí, že nedojde k zamotání miminka do peřinky ani k překrytí jeho hlavičky a výrazně snižuje riziko přehřátí. Dítě se navíc neodkope a nebude mu chladno. Tento letní spací pytel pro miminko je ideální zejména do teplejšího období roku. K jeho výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně bavlna. Spací pytel pro miminko Ergopouch je vhodný pro děti od 3 do 12 měsíců s minimální hmotností 6 kg a maximálně 10 kg. Celkový vzhled navíc umocňuje růžová a starorůžová barva. Zásadní přednosti produktu Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries Spací pytel pro miminka Ergopouch slibuje spolehlivý komfort během spánku Zabraňuje případnému riziku přikrytí hlavičky nebo přehřátí Letní spací pytel pro miminka je přizpůsoben teplejším dnům v roce Doporučená teplota v místnosti je od 21 do 24 °C Hodnota TOG neboli výhřevnost činí 1 Jeho materiálem je bavlna Pytel na spaní pro miminko jednoduše vyperete v pračce Díky prodyšnému provedení nebude dítě zpocené Snadné zapínání na dvoucestný zip Zapínání je umístěno zepředu Spací pytel Ergopouch je vhodný pro děti od 3 do 12 měsíců Vyhovuje miminkům s minimální hmotností 6 kg a maximální hmotností 10 kg Zajímavé provedení podtrhuje růžová a starorůžová barva Motiv: geometrické tvary Spací pytel pro miminka potěší dalšími zajímavými vlastnostmi Spací pytel Ergopouch je navržen tak, aby poskytoval miminkům pohodlí a zároveň splnil náročná kritéria všech rodičů. Jeho silnou stránkou je dobrá prodyšnost, takže se děťátko vyhne nepříjemnému pocení a užije si klidný spánek. Zapnete ho na dvoucestný zip. Zapínání je pak umístěno zepředu. Bez obav jej můžete prát pračce, a tak s jeho údržbou nebudou žádné starosti. Rozměry: 90 × 24 cm (dך)

Produkt Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries #6046925 patří do skupiny produktů Spací pytle, patří pod značku ERGOPOUCH v nabídce e-shopu Alza.cz.

Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries - parametry produktu

KategorieSpací pytle
ZnačkaERGOPOUCH
E-shopAlza.cz

Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries - historie ceny a dostupnosti

Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries - další zajímavé produkty

Ergopouch Vak na spaní organická bavlna Sheeting Berries - jak nakoupit nejvýhodnější?