EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White

EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White

EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White - popis produktu

Samsung cestovní nabíječka do sítě s USB-C výstupem a maximálním výkonem 25W.Díky Super Fast Charging dokáže rychle dobít vaše zařízení a vy tak nemusíte ztrácet čas.Disponuje distribucí nabíjecího proudu a napětí Power delivery , který umožní vybrat vždy ten nejvhodnější nabíjecí proud a napětí přímo pro Vaše zařízení.Nabíječka je vhodná nejen pro telefony a příslušenství Samsung, lze jí nabíjet telefony všech značek, případně další příslušenství, které podporuje nabíjení z USB portu.Je vybavena pokročilou několika stupňovou ochranou a to proti přebití, zkratu, přehřátí a přepólování.   Vlastnosti- Maximální výkon 25W- Výstup USB-C- nabíjecí proud a napětí 5V/3A nebo 9V/2,77- Vstup 100V-240V- Super Fast Charging- PowerDelivery (PD)- Ochrana proti přebití, zkratu, přehřátí a přepólování

Produkt EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White patří do skupiny produktů USB nabíječky od značky Samsung, naleznete ho u prodejce Emobilshop.cz.

EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White - parametry produktu

EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White - historie ceny a dostupnosti

EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White - další zajímavé produkty

EP-TA800EWE Samsung USB-C 25W cestovní nabíječka White - jak nakoupit nejvýhodnější?