ENERVIT láhev

ENERVIT láhev

ENERVIT láhev

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 64 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ENERVIT láhev - popis produktu

Láhev na pití ENERVIT láhev: Láhve od značky ENERVIT jsou ideálním společníkem jak při sportu, tak i při ostatních volnočasových aktivitách. Jsou vyrobené z plastu a mají skvěle vyrobený uzávěr s pohodlným náustkem, takže vám neuteče ani kapka. Láhve jsou díky svému širokému hrdlu lehce vymývatelná, a tak se už nebudete muset trápit se složitým vyplachováním. Láhve ENERVIT vás nadchnou svým zpracováním. Protože jsou vyrobené z čirého plastu, tak můžete sledovat, kolik tekutiny vám v ní zbývá. Také mají skvělý design a skvěle vám padnou do ruky. Teď už budete s láhvemi ENERVIT bez problémů dodržovat pitný režim, ať už jste na kole, v tělocvičně nebo prostě jen na zahradě.  Hlavní vlastnosti láhví ENERVITVybrat si můžete ze třech možností objemu láhve: 0,5 l, 0, 7 l nebo 1 lPlastové láhve ENERVIT jsou dobře hygienicky udržovatelnéLáhve mají uzávěr a pohodlnou násavkuVhodné použití láhví je při sportu i při rekreaciZpracování lahví je moderní a zároveň praktické pro lehký úchop

Produkt ENERVIT láhev lze nalézt mezi produkty ve skupině Láhve na pití od značky Enervit, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Láhve na vodu, patří značce Enervit, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

ENERVIT láhev - parametry produktu

ENERVIT láhev - historie ceny a dostupnosti

ENERVIT láhev - další zajímavé produkty

ENERVIT láhev - jak nakoupit nejvýhodnější?