Emos Digitální závěsné váha EV020

Emos Digitální závěsné váha EV020

Emos Digitální závěsné váha EV020

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Emos Digitální závěsné váha EV020 - popis produktu

Váha na zavazadla Emos PT-506:  Cestovní digitální váha je praktický pomocník pro vážení předmětů do 50 kg. Pokud často cestujete a nevíte, jakou hmotnost má kufr, tak zcela určitě oceníte tuto praktickou cestovní váhu. Už nebudete muset platit příplatky za nadlimitní hmotnost zavazadel při cestování letadlem. Díky malým rozměrům a hmotnosti se bezproblémově vejde do jakéhokoliv zavazadla. Ergonomický tvar umožňuje snadné vážení i těžkých zavazadel. Tato váha má široké uplatnění také např. při vážení poštovních balíků, ovoce a zeleniny v kbelících při sklizni nebo rybolovu. Výsledná hodnota se zobrazí na přehledném LCD displeji. Další předností je funkce Tara (dovažování). Přesnost vážení je 50 g. Pokud váhu zapomenete vypnout, automaticky se vypne po jedné minutě. Hlavní přednostimaximální zátěž: 50 kgfunkce dovažovánípovrch váhy: ABS plast + hliník (Al)LCD displej    jednotky váhy: kg, lb,přesnost vážení: 50 gautomatické vypnutí po 1 minutěnapájení: 1× baterie 3 V CR2032 (součástí balení)rozměr: 40 × 70 × 160 mm

produkt: závěsná váha, Bluetooth: ne, indikátor přetížení: ne, barva: stříbrná, jednotky váhy: kg, lb, funkce dovažování: ano, paměť: ne, indikace slabých baterií: ne, povrch váhy: ABS plast + hliník (Al), LCD displej: ano, automatické vypnutí: po 1 minutě, prodejní obal: 1 ks, krabička, podsvícený displej: ne, max. zátěž: 50 kg, přesnost vážení: 50 g, napájení: 1× 3 V CR2032 (součástí balení), BMI index – měření tuku, vody a svalové hmoty: ne, rozměr: 40 × 70 × 160 mm

Cestovní digitální váha je praktický pomocník pro vážení předmětů do 50 kg. Díky této váze už nebudete muset platit za nadlimitní hmotnost zavazadel při cestování letadlem.

Popis produktuCestovní digitální váha je praktický pomocník pro vážení předmětů do 50 kg. Díky této váze už nebudete muset platit za nadlimitní hmotnost zavazadel při cestování letadlem.Výhody produktuKompaktní závěsná váha určená pro okamžité zjištění váhy zavazadel, potravin.Užitečný a potřebný doplněk při cestování letadlem, sběru ovoce, rybolovu atd.

Produkt Emos Digitální závěsné váha EV020 lze nalézt mezi produkty ve skupině Cestovní zavazadla, patří značce EMOS, naleznete ho u prodejce Alza.cz, SMDledzarovky.cz, EMOS.cz, Eshop.ledsolution.cz, Tonerpartner.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Digitální váhy, patří pod značku EMOS, v nabídce prodejce Alza.cz, SMDledzarovky.cz, EMOS.cz, Eshop.ledsolution.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt Emos Digitální závěsné váha EV020 patří do skupiny produktů Kuchyňské váhy, patří pod značku EMOS, v nabídce prodejce Alza.cz, SMDledzarovky.cz, EMOS.cz, Eshop.ledsolution.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt Emos Digitální závěsné váha EV020 je označen EAN kódem 8595025394026.

Emos Digitální závěsné váha EV020 - parametry produktu

Rozměry31 x 40 x 148 mm
Napájeníbaterie (1x CR2032)
Barva produktustříbrná
Max. zátěž50 Kg
Podsvícený displejNE
Povrch váhyABS
Povrch váhyhliník
Jednotky váhykg, lb
Přesnost vážení10 g
KategorieCestovní zavazadla, Digitální váhy, Kuchyňské váhy, Osobní váhy, Váhy na zavazadla
ZnačkaEMOS
E-shopAlza.cz, SMDledzarovky.cz, EMOS.cz, Eshop.ledsolution.cz, Tonerpartner.cz
EAN8595025394026

Emos Digitální závěsné váha EV020 - historie ceny a dostupnosti

Emos Digitální závěsné váha EV020 - další zajímavé produkty

Emos Digitální závěsné váha EV020 - jak nakoupit nejvýhodnější?