Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White

Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White

Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White - popis produktu

Nabíječka do sítě Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White: Rychlá a výkonnánabíječka GaNEloop Orsen GaN 45 W Dual nabije váš telefon za několik minut. Nabíječka je vybavena dvěma konektory – USB-A a USB-C s podporou Power Delivery, pomocí kterého lze nabíjet výkonem až 45 W, díky čemuž je ideální i pro nabíjení notebooku či MacBooku. VÝSTUPYUSB-A a USB-C VÝKON45 W (USB-C) HMOTNOST79 gramů Ideální nabíječka na cestyStandardní USB-A konektor poté nabízí výkon 12 W a díky inteligentnímu řízení výkonu lze nabíjet dvě zařízení současně (USB-A / 12 W + USB-C / 30 W). Nabíječka Eloop Orsen GaN váží pouhých 79 gramů a je tak dokonale přenosná.  Klíčové vlastnostinabíječky EloopNabíjení výkonem až 45 WDva výstupy – USB-A a USB-CIdeální pro nabíjení notebookůNabije dvě zařízení současněTechnologie GaN – polovodiče z nitridu gallitéhoKompaktní rozměry a nízká hmotnostElegantní bílé provedení

Produkt Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White patří do skupiny produktů USB nabíječky od značky Eloop, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White - parametry produktu

Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White - historie ceny a dostupnosti

Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White - další zajímavé produkty

Eloop Orsen GaN 45W Charger USB-A + USB-C White - jak nakoupit nejvýhodnější?