Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá

Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá

Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá - popis produktu

Koloběžka Eljet Cruiser Premium

Elektrická koloběžka značky Eljet potěší skvělým výkonem, dlouhou dojezdovou vzdáleností a svým lehkým provedením. Kompaktní provedení s nízkou hmotností umožňuje snadné cestování s koloběžkou ve veřejné dopravě, nebo díky možnosti složení i při cestě automobilem. Složení a rozložení koloběžky je jednoduché, díky několika pojistkám. Komfort zajišťuje i možnost nastavení výšky řídítek, což oceníte především na delších tratích.

Klíčové vlastnosti

·      maximální rychlost 30 km/h

·      dojezd: až 30 km

·      množství rychlostních stupňů 3

·      minimální hmotnost jezdce 20 kg

·      maximální hmotnost jezdce 100 kg

·      motor 350W

·      baterie: 6 600 mAh

·      napětí baterie: 36 V

·      doba nabíjení: 3 - 4 hodiny

·      hmotnost: 11 kg

·      rozměry složené: 940 x 330 x 150 mm.

·      rozměry rozložené: 1160 x 940 x 210 mm

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Elektrická koloběžka Eljet Cruiser: Zažijte opravdovou jízdu! Neztrácejte čas cestou do práce či do školy, pořiďte si ultralehkou elektrickou koloběžku Eljet Cruiser. Na první pohled vás osloví její ladné křivky a velká výdrž, takže s ní můžete naplánovat i delší výlety. Nabídne velmi přehledný displej, na kterém lze pohodlně sledovat počet ujetých kilometrů, aktuálně zařazený stupeň rychlosti nebo stav baterie. Elektrická koloběžka je vyrobená z kvalitního materiálu, nebojí se náročného terénu, natož rušné ulice - je tak vhodná do města i do přírody. Díky skladné konstrukci Eljet Cruiser ji snadno přenesete a uložíte, kdykoli bude třeba.  Klíčové vlastnosti elektrické koloběžky Eljet CruiserElektrický pohon koloběžkyTři rychlostní stupněDo města i do přírody Vyrobená z kvalitního materiáluSkladná konstrukce Eljet Cruiser zvládne 30° úhel stoupáníSnadno přenosná Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Oslnivý výkon Eljet Cruiser do terénu i do městaElektrická koloběžka je vhodná pro každého, kdo chce při cestování využít každou minutu. Díky výkonnému motoru se třemi rychlostními stupni zvládne dosáhnout rychlosti až 30 km/h a ujet neuvěřitelných 30 km. Svůj výkon neztratí ani ve 30° úhlu stoupání a v horkých letních dnech vydrží v provozu i teplotu 40 °C. Svými velkými koly je uzpůsobena i nerovnému terénu. Nabíjení koloběžky Eljet Cruiser trvá 3-4 hodiny. Ušetřete drahocenný čas a zároveň si užijte požitek z dokonalé jízdy s elektrickou koloběžkou Eljet Cruiser.  Zpracování elektrické koloběžky Eljet CruiserDíky přehlednému displeji, kterým je elektrická koloběžka vybavena, lze sledovat aktuálně zařazený rychlostní stupeň, počet ujetých kilometrů či stav baterie. Pod displejem je umístěno několik ovládacích tlačítek, kterými lze ovládat displej, rychlostní stupeň, klakson i světla. Nalezneme zde i tlačítko pro zapnutí/ vypnutí. Výjimečnost elektrické koloběžky Eljet Cruiser tkví v její lehké hmotnosti a skladnosti, díky které s ní zvládnete i cesty do práce i do školy. Je snadno přenosná a po složení svými rozměry nebude nikomu překážet. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Technické údajeBrzdný systém: přední brzda elektronická, zadní brzda mechanickáMaximální rychlost: 30 km/hDojezd: až 30 kmMotor: 350 W/ 36 VBaterie: LG 6 600 mAhMnožství rychlostních stupňů: 3Napětí baterie: 36 VDoba nabíjení: 3-4 hodinyProvozní teplota:  10 °C až 40 °CÚhel stoupání: 30°Minimální hmotnost jezdce: 20 kgMaximální hmotnost jezdce: 100 kgHmotnost: 11 kgRozměry složené: 940 × 330 × 150 mmRozměry rozložené: 1160 × 940 × 210 mmBarva: černá

Tento produkt se nachází v kategorii Elektrické koloběžky, vyrábí jej značka Eljet.

Produkt Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá popisuje EAN kód 8594176634807.

Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá - parametry produktu

Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá - historie ceny a dostupnosti

Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá - další zajímavé produkty

Eljet Elektrická koloběžka Cruiser Premium černá - jak nakoupit nejvýhodnější?