Elements Baby plus, oranžová #5664348

Elements Baby plus, oranžová #5664348

Elements Baby plus, oranžová #5664348

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Elements Baby plus, oranžová - popis produktu

Plovací vesta Elements Baby plus, oranžová: Záchranná vesta Elements Baby plus byla vyvinuta speciálně pro malé neplavce. Dětem poskytne maximální bezpečí v kánoi i jiné lodi. Nosné výplně v přední části vesty zajistí, že se dítě po případném pádu do vody otočí na záda, zatímco límec udrží jeho hlavu nad vodou. Vesta je opatřená také bezpečnostními popruhy, které umožní její perfektní upnutí na tělo, a sponami Duraflex. Vyrobená je z kvalitních a mechanicky odolných materiálů a splňuje certifikaci EN ISO 12 402-4. Nechybí ani integrovaná píšťalka a reflexní páska. Záchranná vesta Elements Baby plus se postará o bezpečí dětí při plavbě lodí. Klíčové vlastnosti záchranné vesty Elements Baby plus, oranžovéZáchranná vesta vyvinuta speciálně pro malé neplavceNa přední straně potisknutá dětským motivemDětem poskytne maximální bezpečí v kánoi i jiné lodiPři případném pádu do vody se dítě otočí na zádaLímec udrží hlavu nad vodouBezpečnostní popruhy umožní její perfektní upnutí na těloElements Baby plus se sponami DuraflexVyrobená z kvalitních a mechanicky odolných materiálůSplňuje certifikaci EN ISO 12 402-4Opatřená integrovanou píšťalkou a reflexní páskouBarevné provedení: šedo-oranžové Velikosti:S, M a L

Produkt Elements Baby plus, oranžová #5664348 lze nalézt mezi produkty ve skupině Plovací vesty, patří značce Elements, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Elements Baby plus, oranžová - parametry produktu

Elements Baby plus, oranžová - historie ceny a dostupnosti

Elements Baby plus, oranžová - další zajímavé produkty

Elements Baby plus, oranžová - jak nakoupit nejvýhodnější?