Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN

Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN

Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 570 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN - popis produktu

Zabudovaný vysokovýkonný 5-lopatkový ventilátor zajistí průtok vzduchu až 380 m³/h. Prvotřídní motor a ochrana proti přehřátí, která přeruší napájení, zaručují efektivní a bezpečný provoz. Je ideální pro vytápění malých a středně velkých místností v závislosti na výkonu ohřívače. Elektrické ohřívače tohoto typu jsou vybaveny mnoha vylepšeními, která mají významný vliv i na bezpečnost používání. Mají systém, který chrání motor před přehřátím. A co víc, jejich kompaktní design a rukojeť na vrchu pevného krytu usnadňují přenášení. Studený vzduch je ventilátorem nasáván do zařízení a směrován k výstupu ohřívače, kde je ohříván kvalitními ohřívači. Teplý vzduch vychází zepředu. Dalšími výhodami je regulace vzduchu, termostat, funkce ventilátoru, keramický ohřívač a ochranná síťka. Ohřívač nespotřebovává kyslík a nevytváří žádné výfukové plyny a ani žádnou vlhkost. Technické parametry: Výrobce: Powermat Výkon: 9000W Napájení: 400V / 50Hz Jmenovitý proud zástrčky: 16 A Průtok vzduchu: 620 m³/h Délka napájecího kabelu: 1,3 m Nastavení výkonu: 52/4500/9000 [W] Pracovní rozsah termostatu: 0 - 85 (stupňů Celsia) Stupeň ochrany: IP20 Rozměry zařízení: 390 x 340 x 445 [mm] Hmotnost ohřívače: 9 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Horkovzdušné ventilátory, barevné provedení je černá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN - parametry produktu

Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN - historie ceny a dostupnosti

Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN - související články v blogu

Jak ušetřit elektřinu?

Spotřeba elektřiny představuje významnou nákladovou položku v rodinném rozpočtu.

Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN - další zajímavé produkty

Elektrický ohřívač s výkonem 9kW PM-NAG-9EN - jak nakoupit nejvýhodnější?