Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem

Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem

Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem - popis produktu

Přístroj vytváří odstředivý podtlak, vydává teplo, vyzařuje infračervené světlo a disponuje funkcí ultrasonických vln s příznivým účinkem na meridiány a mikrocirkulaci, přičemž má schopnost zpomalovat růst rakovinných buněk a eliminovat přebytečné usazeniny v těle. Baňkování výrazně napomáhá prokrvení a odstranění bolesti ztuhlého svalstva, stimuluje tok lymfy, eliminuje celulitidu, zklidňuje nervový systém. Je vhodná pro studenty, osobám se sedavým zaměstnáním, ženy v domácnosti, profesionální řidiče a starší lidi. Elektrická pomůcka na baňkování s červeným Bian kamenem se spojuje s několika pozitivními účinky na organismus: stimuluje metabolismus napomáhá vylučování toxinů z těla eliminuje bolest svalů podporuje vnitřní rovnováhu Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem se vyznačují: Tlaková masáž - výkonný odstředivý podtlak se 4 úrovněmi nastavení tlaku Terapie teplem - inteligentní regulace teploty v rozmezí 40 až 49 °C Infračervené záření - proniká i do hlubších vrstev pokožky Bian kámen - mikrokrystalická metamorfovaná hornina Otvor na vypouštění oleje - na zvýšení životnosti vzduchového čerpadla Skrytý port pro nabíjení Bian kámen je schopen uvolňovat prostřednictvím tepla více než 30 druhů stopových prvků, které v kombinaci s infračervenými vlnami zmírňují únavu. Kámen obsahuje více než 20 minerálů proti stárnutí, jako jsou například vápník, hořčík, zinek, chrom a selen. Čínský minerál rozproudí v těle zaseknuté energie, přináší úlevu. Přístroj na baňkování disponuje technologií odstředivého podtlaku s možností nastavení 4 úrovní tlaku, aby vyhovoval různým potřebám masáže gua-sha. 8 červených světel poskytuje hloubkovou fototerapii ošetření pokožky. Proniká do hlubších vrstev pokožky, podporuje tvorbu kolagenu, obnovuje elasticitu a má schopnost eliminovat bolest. Elektrický přístroj na baňkování s červeným Bian kamenem má 4-stupňové vyhřívání s inteligentním nastavením v rozmezí 40 až 49 stupňů Celsia. Baterie přístroje vydrží až 75 minut používání. Elektrická baňkovací pomůcka se používá na ošetření zad, břicha, ramen i chodidel. Dá se použít kdekoliv a v jakékoliv poloze. Velikost přístroje je vhodná i do menší nebo ženské ruky, přičemž jeho rozměry jsou 82 x 80 x 55 mm. Používání je jednoduché - odstředivý podtlak, ohřívání a červené světlo se zapnou automaticky po zapnutí přístroje, čili používání přístroje zvládnou i úplní začátečníci. Elektrická baňkovací pomůcka je vhodná na profesionální i domácí použití. Balení obsahuje: Elektrický přístroj na baňkování Vakuové baňky: 2x S 2x M 1x ve tvaru srdce Pumpička Propojovací kabel USB-A/USB-C

Produkt Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem patří do skupiny produktů Masážní přístroje, patří pod značku Fabulo, naleznete jej v e-shopu Fabulo.cz.

Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem - parametry produktu

Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem - historie ceny a dostupnosti

Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem - další zajímavé produkty

Elektrické masážní baňky s červeným Bian kamenem - jak nakoupit nejvýhodnější?