Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g

Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g

Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g - popis produktu

Pořádně svižná dýňová jízda ukrytá v 350g sklenici přináší zcela nový pohled na oblíbenou dýni Hokkaidó. Můžete jí říkat kečup, my však dáváme přednost označení dýňák, který je podobně zábavný jako jeho vyřezávaní bratranci při podzimním Halloweenu. Ve spolupráci s Živinou jsme ho pořádně přiostřili černým Kampotským pepřem a vytvořili tak skvělou omáčku, která se hodí k hranolkům i masu, případně s ní můžete ochutit své těstoviny . Živina Tuhle oranžovou krásu jsme vytvořili ve spolupráce s Živinou, která zbourala český trh svým dokonalým kimchi, ale v nabídce toho má daleko víc. Martin Kudera a jeho žena pronikají až do nejhlubších molekul každé suroviny, snaží se jí maximálně poznat a se svým heslem 'mňam' vytvářet kvalitní české produkty, které skvěle dochutí každé vaše jídlo. Na konci stojí skvělé omáčky, ořechová másla, džemy a další produkty, které vám nedají spát a budete mít potřebu ochutnat každý z nich. Složení Dýně Hokkaidó (60 %), rajčata (18 %), čerstvá rajčatová šťáva (6,5 %), cibule červená (6 %), třtinový cukr, bio agávový sirup, ocet kvasný lihový, sůl jedlá, česnek, čerstvá limetková šťáva, směs sušeného koření. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, sóji a hořčice. Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 3 týdnů. Min. trvanlivost 6 měsíců. Černý Kampotský pepřČerný pepř, kterým jsme tuto omáčku připepřili, po namletí uvolňuje tóny eukalyptu, kafru a tymiánu doprovázené vůní limetkové kůry. Ty se postupně přelévají do přímořského aroma s rozvíjejícími se ovocnými tóny. Dominantní je aroma broskve a nektarinky, které doprovází vůně borovice a zemité tóny kambodžské horské půdy plné minerálů. Přečtěte si více o černém Kampotském pepři.  Použití Jak si dýňovým kečupem obohatíte svou kuchyni je jen na vás. Pokud dáte přednost jeho studené variantě, může se stát skvělým parťákem pečené zeleniny, sýrů, hranolků a skvěle nakopne i chuť masa. Pokud se rozhodnete dýňáku dopřát trochu hřejivého doteku, určitě jej vyzkoušejte coby omáčku do těstovin. Stačí jej na pánvi trochu doplnit vodou, máslem, smetanou či vývarem, a pak s ním už jen zalít těstoviny, které jste právě vylovili z vroucí vodní lázně. Navrch nezapomeňte dát pořádnou dávku sýru a vše doplnit šalvějí či jinou bylinkou. Balení Jednoduše, udržitelně a hezky, to je naše heslo, kterým se snažíme řídit u všech našich obalů. Platí to i v případě kečupu od Živiny, který plníme do skleněných obalů. Ty lze snadno recyklovat, případně se můžete zamyslet, jaký jim dáte druhý život v rámci upcyklace. Neslušela by sklenici třeba květina?

Produkt Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g popisuje EAN kód 769503441962.

Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g - parametry produktu

Hmotnost400.000g
KategorieSkleník, Skleníky, Koření
EAN769503441962

Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g - historie ceny a dostupnosti

Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g - další zajímavé produkty

Dýňový pepřový kečup ŽIVINA 350 g - jak nakoupit nejvýhodnější?