Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100

Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100

Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 974 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100 - popis produktu

Součástí balení každého okna je: elegantní hliníková klika, kompletní sada krytek v barvě okna na všechny části kování, 5komorový podkladní profil (parapetní doraz) vysoký 30 mm, dokument  Návody pro okna, dveře a příslušenství, ochranný obal – kartonové rohy + několik vrstev strečové fólie). Větší výrobky jsou na stranách opatřeny popruhy pro jednodušší manipulaci. Objednávky o více kusech dodáváme na dřevěných vratných stojanech. Výroba a profilový systém 5komorový profilový systém německé společnosti REHAU AG + Co. Pozinkované ocelové výztuhy zajišťují tuhost a stabilitu oken. Stavební hloubka 80 mm, užší profily zajišťují více světla . Provedení klasik – křídla i rámy mají moderní rovný vzhled (všechna skladová okna jsou v provedení klasik, pokud preferujete zaoblený tvar, objednávejte přes konfigurátor). Výborná tepelná izolace – trojsklo – tepelný prostup celým oknem Uw=0,90 W/m²K. Dva body ochrany proti vloupání. Těsnění 2 vkládaná dorazová těsnění EPDM (etylen-propalen-dien-polymer) v šedé barvě.  Výhodou těsnění EPDM je vysoká odolnost proti stárnutí a povětrnostním vlivům. Okna tak těsní i po letech. Životnost produktu je řádově desítky roků, vznikne-li s odstupem času potřeba těsnění vyměnit, jde o velmi levnou záležitost. Díky speciálním drážkám, kterými jsou opatřena naše plastová okna, jednoduše původní těsnění z okna vyjmete a nové těsnění do drážek vsadíte. Levné, rychlé a snadné. Výztuhy Okna jsou ve standardu opatřeny výztužemi, které jsou osazeny jak v rámu, tak v křídle. Materiál výztuží je pozinkovaná ocel odolná proti korozi. Tloušťka výztuhy je 1–2 mm (dle velikosti, typu a provedení). Zasklení Výrobek je osazen izolačními trojskly z produkce skupiny DOVISTA, popř. britské značky Pilkington. Nová řada zvukově izolačních skel – 33 dB. Zasklení je vhodné pro instalaci do nadmořské výšky 600 metrů nad mořem. Pro instalaci ve větších nadmořských výškách prosím kontaktujte naše oddělení zákaznické péče. Kování Celoobvodové kování německého výrobce Winkhaus (řada activPilot). Bezpečnostní body snižují riziko překonání zloději a zvyšují pohodlí uživatele. Pojistka proti chybné manipulaci. U OS (otvíravo-sklopných) křídel mikroventilace. Osmihranný uzavírací čep - hříbek (snadná regulace přítlaku otočením hříbku). Modul přizvedávání křídla (mírně křídlo nadzvedává a zajišťuje jeho hladké zavírání). Ložisko s brzdou (nůžkové ložisko je vybaveno třecí brzdou, která zpomaluje pohyb křídla). Dva bezpečnostní protiplechy proti vloupání již ve standardu zvyšují bezpečnostní úroveň okna. Bezpečnostní body, ve spolupráci s hříbkem zvyšují odolnost okna proti vloupání. Široký rozsah regulace kompenzuje případné montážní nepřesnosti. Zesílené panty (nosnost křídla až 120 kg).

Produkt Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100 patří do skupiny produktů Sady klíčů, vyrábí jej značka SKLADOVÁ-OKNA.cz, v nabídce prodejce Skladova-okna.cz.

Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100 - parametry produktu

Dekor oknaBílá
VýrobceSKLADOVÁ-OKNA.cz
Výška110 cm
Šířka135 cm
KategoriePláště, Klíče, Sady klíčů
ZnačkaSKLADOVÁ-OKNA.cz
E-shopSkladova-okna.cz

Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100 - historie ceny a dostupnosti

Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100 - další zajímavé produkty

Dvoukřídlé plastové okno se štulpem trojsklo REHAU Smartline+ - SKLADOVÁ-OKNA.cz - 1350 x 1100 - jak nakoupit nejvýhodnější?