Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová

Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová

Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 470,15 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová - popis produktu

Praktická dvířka přihrádek pro skrytý úložný prostor pro věšák na oblečení a obuv EBBA. Dvířka přihrádek působí uklizenějším dojmem a zabraňují vypadávání osobních věcí dětí. Dvířka jsou k dispozici v několika veselých barvách.Vytvořte úhledné úložné řešení přidáním dvířek s přihrádkami k věšáku na oblečení a obuv EBBA. Je to účinný způsob, jak v šatnách vytvořit přehlednou a klidnou atmosféru. Dveře přihrádek jsou vyrobeny z březové překližky. Díky úchytu na jedné straně se snadno otevírají a zavírají. Vyberte si jednu barvu dvířek nebo je kombinujte a dosáhněte skutečně pestrého a živého efektu. Dvířka přihrádek jsou ideální pro označení jménem dítěte, kdy má každé z nich svou vlastní přihrádku. Proč nenechat děti vyrobit vlastní štítky na dveře?

Produkt Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová lze nalézt mezi produkty ve skupině Věšáky na oblečení, barevné provedení je purple, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová - parametry produktu

Barvapurple
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka275
Výška250
Hloubka
Hmotnost0.3
KategorieVěšáky, Věšáky na oblečení
Barvapurple
E-shopAjprodukty.cz

Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová - historie ceny a dostupnosti

Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová - další zajímavé produkty

Dveře k šatní stěně EBBA, modrofialová - jak nakoupit nejvýhodnější?