Dům se Santa Clausem a LED osvětlením #5513279

Dům se Santa Clausem a LED osvětlením #5513279

Dům se Santa Clausem a LED osvětlením #5513279

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 295 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dům se Santa Clausem a LED osvětlením - popis produktu

Dům se Santa Clausem a LED osvětlenímNalaďte se letos na sváteční atmosféru jako nikdy předtím s naší exkluzivní vánoční dekorací - Led domečkem se Santa Clausem! Tato jedinečná dekorace je vyrobena z keramiky a je navržena s důrazem na detail. Domeček má rozměry 12 x 8,5 x 7 cm, takže se snadno vejde do každé vánoční výzdoby nebo na poličku. Tento domeček je však víc než jen hezký doplněk. Led osvětlení vytváří nádhernou a klidnou atmosféru, která dodá vašemu domovu kouzelný nádech. Mikuláš, který je součástí domečku, připomíná staré dobré časy a vytváří pocit nostalgie. Domeček je ideální pro všechny věkové skupiny - zamilují si ho děti, dospělí i starší lidé! Je skvělým dárkem pro rodinu, přátele nebo pro sebe. Tak proč si tuto jedinečnou vánoční dekoraci nepořídit ještě dnes a nezačít si užívat svátky ve velkém stylu?Materiál: keramikaLed osvětleníBaterie: 2xLR44

Produkt Dům se Santa Clausem a LED osvětlením #5513279 lze nalézt mezi produkty ve skupině Vánoční dekorace, naleznete ho u prodejce Dareckyukatky.cz.

Dům se Santa Clausem a LED osvětlením - parametry produktu

Dům se Santa Clausem a LED osvětlením - historie ceny a dostupnosti

Dům se Santa Clausem a LED osvětlením - další zajímavé produkty

Dům se Santa Clausem a LED osvětlením - jak nakoupit nejvýhodnější?