držák nářadí CORNER TOOL RACK Curver

držák nářadí CORNER TOOL RACK Curver

držák nářadí CORNER TOOL RACK Curver

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 539 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

držák nářadí CORNER TOOL RACK Curver - popis produktu

ROHOVÝ DRŽÁK NÁŘADÍ CORNER TOOL RACK Rohový držák nářadí CORNER TOOL RACK představuje výjimečně odolné a funkční řešení pro organizované uložení vašich zahradních nástrojů. Jeho design je speciálně navržen pro efektivní využití rohového prostoru ve vaší dílně, garáži nebo skladu, což ušetří místo a zároveň udrží vaše nářadí přehledně uspořádané a snadno dostupné. VYBAVEN HÁČKY A DRŽADLY Je vybaven řadou háčků a speciálními držadly pro upevnění zahradního příslušenství, jako jsou lopaty, hrábě, sekery a další nástroje. Toto uspořádání umožňuje snadný přístup k nářadí a zajišťuje, že vaše vybavení bude vždy po ruce, když jej budete potřebovat. Držák je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Jeho robustní konstrukce dokáže udržet i těžší nástroje, což jej činí ideálním řešením pro všechny vaše zahradnické potřeby. ROHOVÝ DRŽÁK NÁŘADÍ PRO KAŽDÉHO ZAHRÁDKÁŘE Ať už jste vášnivý zahrádkář nebo jen potřebujete udržet pořádek ve svém nářadí, CORNER TOOL RACK je praktickým a efektivním řešením. Jeho schopnost organizovat a uchovávat zahradní nástroje učiní vaši práci jednodušší a pohodlnější. TECHNICKÉ PARAMETRY Barva:šedáMateriál:plastRozměry:Šířka: 56,5 cmHloubka: 56,5 cmVýška: 88,5 cmHmotnost:2 kg SNADNÁ INSTALACE Montáž tohoto rohového držáku nářadí je rychlá a jednoduchá, což vám umožní bez problémů začlenit jej do vašeho pracovního prostředí. Díky kompaktním rozměrům se snadno vejde do různých prostor, aniž by zabíral příliš mnoho místa.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nářadí, patří značce ROJAPLAST, v barevné verzi šedá, z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

držák nářadí CORNER TOOL RACK Curver - parametry produktu

BARVAŠedá
MATERIÁLPlast
ŠÍŘKA56,5 cm
VÝŠKA88,5 cm
HMOTNOST2 kg
HLOUBKA56,5 cm
Hmotnost2000.000g
KategoriePláště, Nářadí, Zahradní nářadí
ZnačkaROJAPLAST
Barvašedá
MateriálPlast
E-shopInpostele.cz

držák nářadí CORNER TOOL RACK Curver - historie ceny a dostupnosti

držák nářadí CORNER TOOL RACK Curver - další zajímavé produkty

držák nářadí CORNER TOOL RACK Curver - jak nakoupit nejvýhodnější?