Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm

Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm

Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm - popis produktu

Stylový a ekologický stojan na zubní kartáčky vyrobený z ořechového dřeva. Stojan bude ozdobou vaší koupelny. Praktický dřevěný stojánek nabízí také dostatek prostoru pro uložení pastelek, fixů a dalších psacích potřeb. Jeho použití je opravdu na vás. Vzhledem k jedinečnosti dřevěných výrobků se může každý kus lišit texturou dřeva a rozměry výrobku mohou mít odchylku +/- 1 cm. Vzhledem k přírodní povaze materiálu a skutečnosti, že se jedná o ruční práci, se barva produktu může mírně lišit od vyobrazení na webových stránkách, případně může produkt obsahovat jemné praskliny či nerovnosti. Každý kus je jedinečný originál. Specifikace: Barva: přírodní hnědá Materiál: dřevo - ořech Rozměry: výška 11 cm, šířka 13 cm, tloušťka 7 cm Povrchová úprava: přírodní olej Zavěšení: pomocí závěsného systému na zadní straně obrazu

Produkt Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnové doplňky, barevná varianta je hnědá, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zubní kartáčky, barevná verze je hnědá, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm - parametry produktu

BarvaHnědá
MaterialDřevo
KategorieKoupelny, Stojany, Umyvadla, Koupelnové doplňky, Zubní kartáčky
Barvahnědá
MateriálDrevo
E-shopDumdekorace.cz

Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm - historie ceny a dostupnosti

Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm - další zajímavé produkty

Dřevěný stojan na zubní kartáčky 11 x 13 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?