DR.BROWNS - Prsní vložky zklidňující 2ks (BF001)

DR.BROWNS - Prsní vložky zklidňující 2ks (BF001)

DR.BROWNS - Prsní vložky zklidňující 2ks (BF001)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 536 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DR.BROWNS - Prsní vložky zklidňující 2ks (BF001) - popis produktu

Rachel's Remedy ™ - přírodní vložky do podprsenky ze 100% organické bavlny s lněným semínkem poskytují přirozenou úlevu a pomáhají předcházet běžným problémům, které vznikají při kojení. Tiší bolest při naplněnosti prsů a po silném sání miminka. Vlhké teplo pomáhá zvyšovat tvorbu mateřského mléka a předcházet zánětu a ucpání prsní žlázy.Vlhké teplo také utišuje citlivé prsy během těhotenství a křečovitý diskomfort během menstruace.Diskrétní a jednoduché používání- vodě odolné sáček chrání oblečení před vlhkostí. Pohodlně a diskrétně sedí v každé podprsence. V kapse se nachází vyjímatelná zvlhčovací tkanina a polštářek plněný lněným semínkem. Zvlhčovací tkaninu lze navlhčit teplou nebo studenou vodou. Polštářek s lněným semínkem je vhodný do mikrovlnné trouby i mrazničky.Designované maminkami.V souladu s normami amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léků.

Tento produkt se nachází v kategorii Vložky do podprsenky, je v nabídce značky Dr. Browns, v nabídce prodejce Market-24.cz.

DR.BROWNS - Prsní vložky zklidňující 2ks (BF001) - parametry produktu

DR.BROWNS - Prsní vložky zklidňující 2ks (BF001) - historie ceny a dostupnosti

DR.BROWNS - Prsní vložky zklidňující 2ks (BF001) - další zajímavé produkty

DR.BROWNS - Prsní vložky zklidňující 2ks (BF001) - jak nakoupit nejvýhodnější?