DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405)

DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405)

DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 308 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405) - popis produktu

Kojenecká láhev navržena lékařem přináší unikátní patentovaný systém optimálního přisávání vzduchu. Tento systém výrazně snižuje výskyt bolesti břicha, ublinkávání, odgrgávania a nafukování. Pomáhá zachovávat vitaminy C, A, E díky prokazatelně nižší oxidaci.Vnitřní průtokový ventil zabraňuje tvorbě vzduchových bublin v mateřském mléce nebo v jiné tekutině. Nedochází k tvorbě vakua, což napomáhá snížit nepříjemný nitroušní tlak. Kontrolovaný průtok zajišťuje, že dítě se krmí svým vlastním tempem. Vnitřní ventil i silikonový dudlík jsou navrženy tak, aby poskytovaly plynulý průtok mléka.Dr.Brown's dudlíky jsou vyrobeny z velmi měkkého, vysoce kvalitního silikonu, neobsahují BPA. Jednotlivé stupně dudlíků se odlišují v průtoku.Univerzitní studie cílená na zjišťování hladin živin v mateřském mléce a krmením různými kojeneckými lahvemi (během krmení trvajícího 20 minut) prokázala, že láhve Dr.Brown's pomáhají zachovávat úroveň důležitých živin. Systém s ventily snižuje směšování mléka se vzduchem a tvorbu bublin v mléce, kterou snadno dochází ke ztrátě živin v mléce. Používání láhve bez vnitřního ventilu:Některým rodičům vyhovuje možnost odstranit ventilovou vložku, když miminko dosáhlo určitý stupeň zralosti v krmení. Bez ventilu umožňují láhve Options + krmení podobné většině lahví s odvzdušňováním přes dudlík.Obsah balení:2 × plastová úzká kojenecká láhev (bez BPA) 120 ml2 × silikonový dudlík, stupeň 11 × dvoudílný patentovaný vnitřní ventil1 × kartáček na čištění

Produkt DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405) patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku Dr. Browns, v nabídce prodejce Market-24.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Plastové láhve, je v nabídce značky Dr. Browns v nabídce e-shopu Market-24.cz.

DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405) - parametry produktu

DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405) - historie ceny a dostupnosti

DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405) - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405) - další zajímavé produkty

DR.BROWNS - Láhev antikolik Options+ úzká 2x120ml plast modrá (SB42405) - jak nakoupit nejvýhodnější?