Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini

Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini

Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini - popis produktu

Elektrický obojek Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini:Elektrický obojek pro psy Dogtrace je praktický nástroj, který poslouží každému chovateli. Jeho prostřednictvím můžete regulovat nevhodné chování zvířete. Hodí se pro všechna plemena s maximálním obvodem krku 70 cm. Výrobním materiálem obojku je plast. Jeho pásek je široký 2 cm a byl zhotoven s důrazem na komfort nositele. Výcvikový obojek pro psa Dogtrace je pohodlný, bezpečný, výrazně vám usnadní výchovu vašeho mazlíčka a urychlí výcvik. Klíčové vlastnosti produktu Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini Elektronický obojek pro psa Dogtrace je přínosnou pomůckou při výcviku Pomáhá s disciplínou a odstraňuje nežádoucí návyky Jde o bezpečnou metodu, která nese spolehlivé výsledky Padne zvířatům s maximálním obvodem krku 70 cm Pro korekci nežádoucích návyků využívá světelnou signalizaci Obojek disponuje vodotěsným provedením V balení se nachází baterie Lze volit mezi 40 úrovněmi impulzů Signály mezi přijímačem a vysílačem jsou přenášeny pomocí rádiových vln Materiálem obojku je plast Šířka pásku činí 2 cm Bezpečný trénink Elektrický obojek pro psa Dogtrace využívá šetrné, ale zároveň velmi účinné tréninkové metody. Pro redukci zlozvyků využívá světelnou signalizaci. Obojek je ve vodotěsném provedení, takže brání pronikání vody a vlhkosti a chrání elektronické komponenty před nechtěným poškozením. Parametry elektrického obojku Dogtrace Elektrický obojek Dogtrace přináší do výcviku spolehlivé a moderní technologie. Úroveň impulzů je nastavitelná, konkrétně si můžete vybrat z 40 úrovní. Přenos signálu mezi přijímačem a vysílačem funguje prostřednictvím rádiových vln. Maximální doba provozu přijímače dosahuje 365,24 d. Maximální provozní doba vysílače je 12 d. Přijímač nebude zvíře příliš zatěžovat, jelikož jeho hmotnost je 45 g, hmotnost vysílače pak činí 125 g. Rozměry vysílače: 11,3 × 5,3 × 2,9 cm (š×v×h) Rozměry přijímače: 6,1 × 4 × 3,1 cm (š×v×h)

Produkt Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini patří do skupiny produktů Výcvikové obojky, vyrábí jej značka Dogtrace.

Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini - parametry produktu

Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini - historie ceny a dostupnosti

Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini - další zajímavé produkty

Dogtrace Výcvikový obojek d-control professional mini - jak nakoupit nejvýhodnější?