Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy #4368545

Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy #4368545

Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy #4368545

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy - popis produktu

Dlouhá noční košile s hezkým potiskem je skvělá! Zakulacený uvolněný výstřih. Krátké rukávy. Postranní rozparky. Rovný spodní lem. Vpředu středový potisk. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216 / 3). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Lze prát v pračce.

Produkt Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy #4368545 patří do skupiny produktů Košile krátký rukáv, vyrábí jej značka Blancheporte, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Košile dlouhý rukáv, patří pod značku Blancheporte, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy #4368545 patří do skupiny produktů Noční košile od značky Blancheporte, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy - parametry produktu

Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy - historie ceny a dostupnosti

Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy - další zajímavé produkty

Dlouhá noční košile, potisk noční oblohy - jak nakoupit nejvýhodnější?