Dkton Designové křeslo Rosa růžové

Dkton Designové křeslo Rosa růžové

Dkton Designové křeslo Rosa růžové

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Designové křeslo Rosa růžové - popis produktu

Designové křeslo Rosa růžové Pokud hledáte nábytek, který poslouží na relax a zároveň posune váš interiér na jiný level, pak křeslo Rosa určitě splní vaše očekávání. Jeho nadčasové provedení je inspirováno stylem Bauhaus, čemuž odpovídají jednoduché linie a výrazné čtvercové prošívání. O komfortní posezení se stará bohatá výplň a příjemný textilní potah. Třešničkou na dortu jsou štíhlé černé překřížené nohy. Tyto odlehčují celkový vzhled křesla, zároveň mu dodávají potřebnou stabilitu. V křesle Rosa si v maximálním pohodlí přečtete knihu, shlédnete dobrý film nebo si jen tak posedíte v kruhu rodiny. Rozměr: 62 cm x 86 cm x 90 cm (d x š x v)Barva: růžová, černáMateriál: textil, kov

Produkt Dkton Designové křeslo Rosa růžové lze nalézt mezi produkty ve skupině Designový nábytek, patří značce Dkton, barevná varianta je 000000, z materiálu kov, Látka, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Designové křeslo Rosa růžové - parametry produktu

Hmotnost14 kg
Délka62 cm
Šířka86 cm
Výška90 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieNábytek, Křesla, Designový nábytek
ZnačkaDkton
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Designové křeslo Rosa růžové - historie ceny a dostupnosti

Dkton Designové křeslo Rosa růžové - další zajímavé produkty

Dkton Designové křeslo Rosa růžové - jak nakoupit nejvýhodnější?