Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá

Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá

Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 039 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá - popis produktu

Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá Designová barová židle Nerine, světle hnědá a černá vás okouzlí na první pohled díky svému modernímu a zároveň vintage designu s čistými liniemi, který se hodí téměř do jakéhokoliv interiéru.Potah sedadla je z kvalitní Preston tkaniny, která je příjemná na dotek a sezení. Černá konstrukce je spojena s opěrkou na nohy pro pohodlnější sezení. Díky svému designu stolička je mimořádně stabilní.Výšku sedadla lze snadno nastavit pomocí rukojeti TÜV pístu pod sedadlem, čímž dosáhnete pohodlnější pocit sezení. Nádherný design a skvělé funkce barové stoličky zaručují pohodlné sezení a strávení příjemných chvýľ u baru, kavárny nebo u vás doma. Rozměr: 41,5 x 52,0 x 115,0 cm. (Š x h x v) Materiál: Preston tkanina, kov Barva / nohy: světle hnědá / černá Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks.

Produkt Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Barové židle, patří značce Dkton, v barvě c6a27e, z materiálu kov, Látka, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá - parametry produktu

Hmotnost11 kg
Délka42 cm
Šířka52 cm
Výška115 cm
MateriálKov
Barvac6a27e
KategorieSvětla, Židle, Barové židle
ZnačkaDkton
Barvac6a27e
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá - historie ceny a dostupnosti

Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá - další zajímavé produkty

Dkton Designová barová židle Nerine světle hnědá a černá - jak nakoupit nejvýhodnější?