DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml

DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml

DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 450 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml - popis produktu

Novinka DKNY Be Delicious Orchard St je inspirovaná pulzujícím ruchem čtvrti Lower East Side v jihovýchodní části Now Yorku – pokrokové a zároveň věrné historickým kořenům. Ikonický design Be Delicious zde přichází v nové podobě inspirované grafitti. Záplava jiskřivé růžové lahodnosti v úvodu probouzí všechny smysly. Spojení jablka Pink Lady s neonově růžovým grapefruitem vytváří vzrušující šťavnatý koktejl okořeněný špetkou pikantního růžového pepře. Svůdné květinové tóny jasmínu a kosatce rozvíjející se v srdci vnášejí do kompozice kouzlo ženskosti, zatímco ostružiny a granátové jablko podtrhují její radostnou a bezstarostnou povahu. Krémové cedrové dřevo zahalené do kožených tónů v základu evokuje elegantní atmosféru New Yorku a zachycuje dynamický charakter centra města.

Produkt DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml patří do skupiny produktů Parfémy - od značky DKNY, naleznete jej v e-shopu https://www.fann.cz/.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky DKNY v nabídce e-shopu https://www.fann.cz/.

Produkt DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml patří do skupiny produktů Kolínské vody od značky DKNY, naleznete ho u prodejce https://www.fann.cz/.

DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml - parametry produktu

DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml - historie ceny a dostupnosti

DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml - další zajímavé produkty

DKNY Be Delicious Orchard Street parfémová voda 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?